Aviva do końca 1 kwartału opuszcza gpw, przechodzi na inne rynki. Grube rybki o tym wiedziały wcześniej. Cierpliwi na wiosna 21 będą na solidnym plusie.
Tylko ulica ratuje tych co dostali akcje poniżej 10zl żaden funduszu nie chciał brać po 30zl to świadczy o przekręcić prokuratura do roboty za co bierzecie kasę na państwowych posadkach
A kto tu troluje? My tylko stwierdzmy fakty...Sam miałem prawa do akcji po IPO i jeszcze dokupiłem po debiucie z nadzieją że coś się tu będzie działo pozytywnego...Ale w środę straciłem cierpliwość bo tu padaka totalna...Nie chodzi nawet o to że kurs stoi w miejscu...Ale nie ma nawet żadnego ruchu na papierze...Płynność zerowa...Obroty jak na spółkę z głównego rynku wręcz komiczne...Nawet DADELO na ktorym kurs stoi w miejscu od debiutu w okolicach 19 zl ma kilkakrotnie większe obroty choć debiutowało jeszcze wcześniej niż ANSWER
Obroty słabe a fundusze sypią ? Jak to jest możliwe ? To gdzie te akcje od Avivy poszły ja obrotów nie było ?
Mam trochę akcji do kupienia i na siłę nie będę troli uciszał , wpadnie taniej ...
Ale gamoniom którzy sprzedają radzę trochę się podszkolić i zdobyć doświadczenia na gpw
Kolega sprawdzał wolumen w pierwszych dniach debiutu? I czy rozróżnia obrót pozytywny od negatywnego? Tak tylko sprawdzam, czy mówimy tym samym językiem.