• czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Vab [89.65.13.*]
    szykuje się spółka gotowa do zmiany działalności z największym zaangażowaniem Ciszewskiego i Górskiego...
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~TOM [83.7.229.*]
    Najpierw zbieranie akcji zwiększenie zaangażowania ...........potem dopiero Informacje pod co ! i nie inaczej proszę pana !
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Roger [5.173.177.*]
    A co to za wynalazek ten salue,
    Ja się pytam gdzie te 1 zł co miało być zaraz po świętach tak trollleee bez akcji wyły i ujadały ? A tym czasem cisza i dalsza zbiórka !
    Podczas konferencji doszło również do złożenia ostatnich podpisów pod umową pomiędzy Saule Technologies a spółką JR Holding, kierowaną przez Januarego Ciszewskiego. Umowa dotyczy wsparcia i doradztwa JR Holding w zakresie wprowadzenia  Saule Technologies na GPW.
    – Polska giełda potrzebuje światowych firm. Saule Technologies to diament, który Columbus pomoże oszlifować. Takie przedsiębiorstwa powinny być publiczne. Inwestycja w Saule poprzez Columbus Energy jest wpisana w strategię i DNA JR Holding –  komentuje January Ciszewski prezes JR Holding SA.
    Saule Technologies to polska firma rozwijająca technologię drukowanych perowskitowych ogniw słonecznych nowej generacji. Firmę założyli w 2014 r. Olga Malinkiewicz – wynalazczyni metody – oraz doświadczeni biznesmeni Piotr Krych i Artur Kupczunas. Obecnie Saule Technologies to zespół ponad 50 naukowców, inżynierów i pracowników administracyjnych z ponad 17 krajów. Saule Technologies przez ostatni rok, przy współpracy inżynierów z Korei, Malezji, Wielkiej Brytanii, Singapuru i Japonii, konstruowała unikatową, pierwszą na świecie linię produkcyjną drukowanych ogniw perowskitowych. Saule Technologies jest członkiem wielu konsorcjów naukowych powołanych w Europie do rozwoju ogniw perowskitowych. Dzięki dostępowi do najnowszych ustaleń naukowych może szybko wdrażać ultranowoczesne rozwiązania technologiczne w celu ich komercjalizacji. Saule Technologies posiada jedno z najnowocześniejszych, najlepiej wyposażonych zapleczy badawczych (laboratorium optoelektroniki) na świecie.

A co będzie zobaczymy :)
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Roger [5.173.177.*]
    Jeżeli to prawda to szykuje się gruby temat, teraz pytanie jak to zostanie rozegrane.
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Prawda [37.225.24.*]
    LADNIE Was tu bieraja oj będzie płacz jak na medcamp..
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Wanda [80.238.108.*]
    Widać że co raz słabiej im to idzie, nawet nie mają siły na widły wbić temat.
    Oj leszczyki leszczyki ból bo miało być zaraz po świetach 1 zł i co zonk :)) teraz skowyt hehehe eh niczego sie nie uczycie a potem wyjecie :))) tak tak ubrali Pana Górskiego i Januarego w ponad 80 % akcji Vabuna :) a wy leszczyki bez akcji tego nie pojmujecie no cóż jak się sprzedało po 1 zł to tak to jest teraz wycie pozostało !
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Prawda [37.225.24.*]
    NO TO ZOBACZYSZ OD PONIEDZIALKU JAK WAS WYSTERUJA
    Ja się pytam gdzie te 1 zł co miało być zaraz po świętach ? :) sprzedało się po 1 zł i teraz płacz bo Pan January i Pan Górski nabyli już ponad 80 % akcji wiesz co to oznacza ?:) dowiesz się na dniach już jak pójdą kolejne infa :) bo akcje już zebrane czyli to co pisałem najpierw zbiórka akcji potem dopiero pod co :)
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Ciekawski [82.214.159.*]
    Do ilu jutro spadnie po wzrostaach?
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~bekaztrolli [83.24.217.*]
    Nie będę się z wami kłócił, może trochę spaść bo chętnie bym dokupił skoro mniej niż milion akcji zostało w rękach drobnych
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~TOM [176.103.75.*]
    No to dajcie coś po 1 zł po niedzieli bo czekam już od świąt że miało być 1 zł a mamy już drugą połowę stycznia a kurs prawie 4 zł :) no i teraz kluczowe pytanie pod co Pan January i Górski przejęli aż ponad 80 % akcji Vabuna :) chyba nie na pamiątkę co :) ale pod co dowiecie się niebawem ............:)
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Saule wchodzi w inną spółkę którą w portfelu ma January
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~mr [217.153.229.*]
    A to coś nowego
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Roger [5.173.169.*]
    A niby w którą w końcu.
    Dopiero piałeś o 1 zł że będzie zaraz po świetach więc nie rób z siebie już wiekszego pośmiewiska tylko patrz i czekaj na Informacje i zobaczymy co będzie :) no i czekam na te twoje 1 zł co miało być po świętach :))
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: leser1 [91.233.250.*]
    Nie pisałem takich rzecz, bo wtedy nie interesowała mnie ta spółka. Owszem akcje Vabun są w posiadaniu tych dwóch Panów i zwiększają Oni stan posiadania. To może oznaczać że mają jakiś plan. Plan który da zarobić. Nie jest to jednak Saule. Saule trafi gdzie indziej, czekam na spadek cen akcji tej spółki żeby dokupić jakiś pakiet. Co ciekawe tam sytuacja rozwija się spokojniej niż tutaj a temat Saule pojawił się już kilka miesięcy temu. Nie ma tam jeszcze spekulantów, pewnie dlatego jest taki spokój, ludzie poprostu czekają cichutko. Tu jak widać po ostatnich wzrostach spekuła siedzi, czyli będzie płacz wiszących na hakach.
    haha dobre uśmialiśmy się z ciebie na maxa popatrz na IP swoje i poczytaj swoje wątki :))) ja wiem że boli sprzdałeś po 1 zł i teraz płacz bo przeciez miało być 1 zł po świetach hehehe :) no niestety tutaj jest cichutko i nikt nie krzyczy oprucz ciebie z kilku nicków o spadku 1 zł itd ale to już widzimy od świąt więc nie robi na nikim wrażenia :) a bełkot ten sam za każdym razem jest i ten sam :)))) czekamy na te 1 zł od świąt :))) dwa OZE GRY mówi ci coś wywiad z MBF ? No tak ty nic nie wiesz więc co cie pytać ty wyjesz że 1zł miało być zaraz po świętach :) no tak to jest jak się sprzedało po 1 zł teraz się wyje od tamtego czasu :) ale to se nie wrati :) Pan Janury i Pan Górski nie po nabyli ponad 80% akcji vabuna aby wam nasypać teraz leszcze akcje po 1 zł chyba to jest oczywiste :) a papiera na rynku jest znikoma ilość więc nie pisz o żadnej spekule bo jej tutaj poprostu nie ma bo papier jest w Grubych rękach Pana Januarego i Pana Górskiego :) i to boli was leszcze :) A po co nabyli dowiecie się na dniach i wtedy pogadamy :))
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: leser1 [46.134.67.*]
    Ciekawe bo do obserwowanych dodałem Vabun dopiero w styczniu kiedy Pan Górski zwiększył swój pakiet.
    Zauważ że ja podałem że powinna tu być szansa na zarobek, nie zależy mi na spadkach chociaż one są nieuniknione. A Ty na siłę naganiasz na wzrosty. Nawet zarzucając komuś kłamstwo.
    Sory ale to nie mój poziom.
    Myślę że osoby które powiesisz na hakach podziękują Ci za to właśnie szukając Twojego IP, bo nick pewnie zmienisz. Mnie znaleźć można zawsze po nicku bo nigdy go nie zmieniam i nie używam innych.
    Tak więc moje zdanie jest takie że w nadchodzącym tygodniu ostro w dół, ale to tylko moje zdanie i nikt nim nie musi się nim kierować.
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Van [37.47.115.*]
    Masz na myśli Synergę ?
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: leser1 [46.134.67.*]
    Wrzucę jutro nazwę jak dokupię pakiet akcji. Czekam na "promocję" już jakiś czas ale ludzie trzymają papier i chyba nic z tego nie będzie. Trzeba brać jak leci. Gdybym podał nazwę przed zakupem to, nie, nie, nie. Nie strzelam sobie w kolano:-)
  • ROCCA Autor: ~Wujek_Sam [85.14.98.*]
    Dnia 2021-01-17 o godz. 22:27 leser1 napisał(a):
    > Wrzucę jutro nazwę jak dokupię pakiet akcji. Czekam na "promocję" już jakiś czas ale ludzie trzymają papier i chyba nic z tego nie będzie. Trzeba brać jak leci. Gdybym podał nazwę przed zakupem to, nie, nie, nie. Nie strzelam sobie w kolano:-)

Promocji nie będzie, tak samo jak akcji. FF to jakieś 360k sztuk. Z prawej strony arkusza 85 akcji :) Nie tysięcy. 85 sztuk.
  • Re: ROCCA Autor: ~Ron [83.7.229.*]
    Dnia 2021-01-21 o godz. 12:45 ~Wujek_Sam napisał(a):
    > Dnia 2021-01-17 o godz. 22:27 leser1 napisał(a):
    > > Wrzucę jutro nazwę jak dokupię pakiet akcji. Czekam na "promocję" już jakiś czas ale ludzie trzymają papier i chyba nic z tego nie będzie. Trzeba brać jak leci. Gdybym podał nazwę przed zakupem to, nie, nie, nie. Nie strzelam sobie w kolano:-)
    >
    > Promocji nie będzie, tak samo jak akcji. FF to jakieś 360k sztuk. Z prawej strony arkusza 85 akcji :) Nie tysięcy. 85 sztuk.

Wszystko w sowim czasie :) tomusi musimy wszystkich się pozbyć i dopiero info :) czas jak widać tyka :)
  • Re: ROCCA Autor: ~Wujek_Sam [193.178.243.*]
    Dnia 2021-01-21 o godz. 13:22 ~Ron napisał(a):
    > Dnia 2021-01-21 o godz. 12:45 ~Wujek_Sam napisał(a):
    > > Dnia 2021-01-17 o godz. 22:27 leser1 napisał(a):
    > > > Wrzucę jutro nazwę jak dokupię pakiet akcji. Czekam na "promocję" już jakiś czas ale ludzie trzymają papier i chyba nic z tego nie będzie. Trzeba brać jak leci. Gdybym podał nazwę przed zakupem to, nie, nie, nie. Nie strzelam sobie w kolano:-)
    > >
    > > Promocji nie będzie, tak samo jak akcji. FF to jakieś 360k sztuk. Z prawej strony arkusza 85 akcji :) Nie tysięcy. 85 sztuk.
    >
    > Wszystko w sowim czasie :) tomusi musimy wszystkich się pozbyć i dopiero info :) czas jak widać tyka :)

Będzie wesoło :)

Dnia 2021-01-17 o godz. 17:37 leser1 napisał(a):
    > Saule wchodzi w inną spółkę którą w portfelu ma January

Dopiero piałeś o 1 zł że będzie zaraz po świetach więc nie rób z siebie już wiekszego pośmiewiska tylko patrz i czekaj na Informacje i zobaczymy co będzie :) no i czekam na te twoje 1 zł co miało być po świętach :))
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Fred [89.73.137.*]
    A co to Saule?
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Mysza [109.233.88.*]
    Nie teraz jedziemy na advertigo.
    Ja powiem tak OZE albo GRY :) a kto dokładnie zobaczymy jak pojawi się info na Espi .
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~Mysza [109.233.88.*]
    Jedziemy z advertigo.
    Najpierw muszą leszcze nasypać nam akcje po 1 zł :))) czekamy już od świąt ale może się doczekamy w końcu :)
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~TOM [83.7.153.*]
    Czas wszystko zweryfikuje.............
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~CiszaPrzedBurzą [83.7.153.*]
    Cichutko jest dobrze .............
  • Re: czyli tutaj wejdzie Saule ? Autor: ~TOM [83.7.153.*]
    Najpierw muszą leszcze nam nasypać jeszcze po 1 zł i dopiero potem info :)
[x]
COSMA -0,27% 0,37 2025-10-20 14:51:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.