• BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~XXX [95.160.158.*]
    Jak było tu do niedawna fajnie wszyscy pełni entuzjazmu i mądrych wypowiedzi też wiele można było poczytać. Tak dzisiaj nikt i nic mądrego nie może wskrzesić. Sam wiszę na haku i chciałbym żeby w końcu ruszyło.
    Pozdrawiam
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~Japan [37.47.238.*]
    No szału nie ma ale czas robi swoje. Ja na zero prawie i spokojnie obserwuję i wysoko ustawioną sprzedaż mam. Zobaczymy jak się potoczy. Jestem dobrej myśli po szacunkowych i inf ze spółki.
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~Anavrin [31.60.147.*]
    Mnie dziwi tak małe zainteresowanie Blirtem. Wyniki rewelacyjne, a obrót marny. Cena atrakcyjna i do szczytu 100% zarobku. Jeszcze 4 tygodnie do wyników. Mam nadzieję, że inwestorzy dostrzegą Blirt, jako spółkę, na której można zarobić.
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: abesiak [5.173.242.*]
    a co tu pisać po tych wczorajszych występach?
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~Aln [78.88.172.*]
    Wyglada na to, że przynajmniej do wyników bez konkretnego espi idziemy w bok. Niecierpliwi odpadną, kurs zejdzie nawet do ostatniego wsparcia 14-15 zł. Cierpliwi swoje zarobią ale w drugim kwartale, nie wcześniej. Takie moje teraz przewidywania niestety. Spółka dobra, ale mało popularna. Bez konkretnego PR, który się powoli pojawia, nie pojedziemy.
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: abesiak [5.173.242.*]
    Wczorajsze występy odstraszyły, myślę żę twój scenariusz jest bardzo prawdopodobny. Rzuć okiem na II i III kwartał 2020. Filiżanka, poźniej spodek i wybicie. To teraz całkiem podobnie zaczyna się układać....
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~Artann [46.204.17.*]
    Co tu pisać gdyby nie sprzedaż przez Cypr to byśmy byli ok 30-35 a tego nikt nie mógł przewidzieć spolka się rozwija inwestuje jak dla mnie nic się nie zmieni i tak mam zamiar trzymać dłużej, jak ktoś się chciał sprzedać na podbitce to teraz narzeka jak dla mnie luz...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.255.7.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~Ola [37.248.253.*]
    Czy mógłby mi ktoś podesłać linka do strefy inwestora na stronie blirt? I drugiego na temat firmy... Ilu zatrudnia ludzi i takie tam. Dziekuje
  • Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~Pati [91.227.159.*]
    Dnia 2021-01-14 o godz. 21:18 ~Ola napisał(a):
    > Czy mógłby mi ktoś podesłać linka do strefy inwestora na stronie blirt? I drugiego na temat firmy... Ilu zatrudnia ludzi i takie tam. Dziekuje

www.blirt.eu  to jest adres strony Blirtu, po wejściu naciskasz znaczek z flagą Polski , i masz napisane wyrażnie - relacje inwestorskie.
    Dużo danych i aktualną ilość zatrudnionych znajdziesz czytając dokładnie ostatni raport ,czyli za III kw.

pozdrawiam.
    Odnośnie wczorajszej sprzedaży akcji przez prezesa ,przyszło mi go głowy ,że może sprzedał akcje ponieważ chciał zejść poniżej pułapu 95% akcjii w posiadaniu dużych akcjonariuszy, żeby uwolnić się od obowiązku przymusowego wykupu akcji od drobnych, ponieważ wartość tych akcji pożarłaby cały zysk (gdyby zaistniała taka konieczność ).
    Nie jestem prawnikiem ale może jest na forum ktoś bardziej obeznany w tym temacie?

• Re: BRAK ENTUZJAZMU KONSTERNACJA. Autor: ~Amen [83.5.214.*]
    Bzdura, wykup jest na wniosek spółki a nie akcjonariuszy. Poza tym głównych akcjonariuszy jest 3, nie wszystko jest prezesa
    Oki. Pewnie masz rację. Jednak akcjonariuszy większościowych może być nie więcej niż pięciu.
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.