Bpx resztówka akcji na tych poziomach,rozwiązywane spore rezerwy w IV kw i wznowienie umowy z wcześniejszym kontrahentem -spodziewam się sporego zysku za IVkw.Jak ruszy nie zdążycie złapać po niskich cenach
No właśnie SFD też mam od czasu kiedy były takie obroty jak obecnie na Bpx z tym że jak Bpx wcześniej rósł to tam też były obroty i to dobrze kiedy jest na dołku i obroty zamarły.Sam się zdziwisz jaki zysk tam wyskoczy po rozwiązanych w ostatnim czasie rezerwach.Czekam na wynik IV kw to będą się bić o bpx ale fujary będą łapać już powyżej 5 zł.
Wątek z serii "na czym wiszę na haku i chętnie bym opchnął". Prawda jest taka, że o prawdziwych okazjach nikt nie pisze - tylko cichutko zbiera przy każdej okazji :)
Ale ja nie neguje że mam i Relpol i BPX.Kupiłem bo są niedoszacowane a sprzedawać na tak śmiesznie niskich poziomach nie zamierzam,więc tylko sugeruje ewentualne okazje inwestycyjne póki kursy jeszcze konkretnie nie wystrzeliły tylko wychodzą z marazmu bo wtedy jest najwięcej do ugrania.Jeśli piszesz że wisze tam na haku to oczywiście tak i zamierzam tam powisieć bardzo bardzo długo.Jak sugerowałem dawniej SFD to takie same teksty ludziska mi pisały jak wy teraz.To tylko typy,które mają duże szanse na konkretne wzrosty.
Dnia 2021-02-03 o godz. 22:11 ~RekinGiełdowy napisał(a): > 10zł w tym roku powinno na luzie więc min 150% dla BPX.
dokładnie tak BPX 10 zyla jak nic. Cóż "ciule" zawsze się spóźniają tak jak na SFD też było wcześniej i Relpol obecnie. pozdrawiam "kumatego" człowieka.
Szanowni inwestorzy SFD, mam dla Was garść informacji dotyczącej tego wątku:
1. To co możecie przeczytać wyżej to jest klasyczny przykład naganiania. Grupa kilku upośledzonych umysłowo cwaniaczków, wchodzi na forum innej spółki i zaczyna za darmo klepać w klawiature pieśni pochwalne o zupełnie innej firmie niż dotyczy to forum. Oczywiście cel jest jeden - zachęcić naiwnych do kupienia akcji wychwalanej firmy.
2. Niejaki darusUk to konto które udziela się na kilkudziesięciu forach, posiada swoją grupę na facebooku gdzie pisze wypisuje podobne głupoty
3. Zawsze używajcie swoich kryteriów do oceny ryzyka i potencjału inwestycyjnego. Teksty użyte powyżej, a raczej argumenty takie jak:
"spodziewam się" - wypowiedź anonima na nie tym forum co trzeba
"fujary będą łapać" - merytoryczne przewidywanie przyszłości
"marazm się niebawem skończy" - 0 argumentów, wróżenie z fusów
"coś wisi w powietrzu" - 0 argumentów
"dodam spekulacyjne" - to mówi samo za siebie
Także podsumowując, dobrze by było gdyby tu była jakaś sprawna moderacja i wysyłała takie wątki w kosmos żeby nie robił się burdel.
Te IP należy zapamiętać, są to kosmici z jakiś grupowych czatów gdzie się namawiają na naganianie:
Zrozum, że mnie i innych ludzi nie interesuje co ty tam jeszcze masz. To jest forum SFD i o nim rozmawiamy. Po to istnieje grupowanie wątków z podziałem na spółki, żeby o nich tam rozmawiać. Swoje wywody zostaw na grupy na Facebooku. A tu nie zaśmiecaj.
Przecież to wiadomo. Nie wiem na kogo jeszcze działają takie brednie. Typy muszą być zdrowo upośledzone skoro myślą, że kogoś zachęcą w ten sposób do zakupu
Człowieczku o kim ty piszesz teraz?
Akurat masz pecha bo sfd mam srednio za 1.6zł podobnie jak i BPX tylko że SFD mam troszkę więcej więc twierdzisz że naganiam na spadki SFD lub wzrosty BPX?
Jestem czy tam jesteśmy od wskazywania bdb spółek a co inni z tymi informacjami robią to juz nie nasza sprawa więc nie bredź.
To nie ja tutaj zacząłem gadac o BPX jak byś nie zauważył.
Remak od 10zl i Dekpol od 26zl tez byl i wiele innych.
Jak chcesz umowic się na spotkanie bo masz cos do powiedzenia to zapraszam wiadomośc priv do strony ale nie z fałszywego konta czy anonimowego jak tutaj.