Infa będą po przejęciu. Na początku roku zgodnie z zapowiedziami powinna się zacząć dystrybucja ich gry na światowym rynku w wersji pudełkowej ale myślę, że w tym roku szykuje się jakaś premiera VR ich autorstwa żeby wejść z przytupem na GPW - to moje domysły oczywiście... czas pokaże
Dzisiaj już nikt nie sypie po 50gr czy mi się wydaje:)
Ktoś kupił za mniej niż 40K akcji a ty jarasz się jak gówniarz... szkoda słów.
Niestety płynność na tej spółce mamy słabą - 40K wywala kurs o 15%, tak samo mogłoby uwalić w drugą stronę. Tu jest sporo do zrobienia przed porządnymi ruchami, ale SUN ;)
Dnia 2021-01-14 o godz. 16:31 ~INWPL napisał(a): > Ktoś kupił za mniej niż 40K akcji a ty jarasz się jak gówniarz... szkoda słów. > > Niestety płynność na tej spółce mamy słabą - 40K wywala kurs o 15%, tak samo mogłoby uwalić w drugą stronę. Tu jest sporo do zrobienia przed porządnymi ruchami, ale SUN ;)
76 tys akcji nie 40 tyś. taki z ciebie inwestor że nie rozróżnia -wolumenu od obrotów
Dnia 2021-01-14 o godz. 16:47 ~haha napisał(a): > Dnia 2021-01-14 o godz. 16:31 ~INWPL napisał(a): > > Ktoś kupił za mniej niż 40K akcji a ty jarasz się jak gówniarz... szkoda słów. > > > Niestety płynność na tej spółce mamy słabą - 40K wywala kurs o 15%, tak samo mogłoby uwalić w drugą stronę. Tu jest sporo do zrobienia przed porządnymi ruchami, ale SUN ;) > > 76 tys akcji nie 40 tyś. taki z ciebie inwestor że nie rozróżnia -wolumenu od obrotów
Myślenie nie boli - spróbuj kiedyś. 40K PLN - to tak banalnie oczywiste, że aż szkoda komentować... inwestory :DDD
po co te antagonizmy. Jak ma być dobrze to powoli zbierać czy 50 czy po 70 groni to dobra cena, Do walnego nie powinno być niespodzianek na kursie Jakub akumulował i merytorycznie mówi, każdy zrobi co chce poczekamy zobaczymy kurs za jakiś czas
Boruta to król spekulacji zbyt dużo akcji do tego Cypry odradzam , proste X5 na Borucie to 1,600mld kapitalizacja i kurs 5,5 Zeta......X5 na INW to ok 330 mln kapitalizacja i kurs 3 Zeta. I dlatego wolę mieć one powiedz mu gdzie będzie szybciej
Mam dwa koszyki . Jeden agresywny drugi longterm . Obecnie prawie 20 pozycji . Dywersyfikacja musi być. Kolegę namawiałem już ostatnio żeby skupił arkusz S na Inwestycjach tak do 70gr bo przy jego zasobach to byłoby kichnięcie:) Poszedł jednak w Borutę a ja przy okazji też kilkadziesiąt kilo wziąłem i grzecznie czekamy . Myślę, że 1.3 w tym tygodniu jest bardzo realne . Przy jakimkolwiek espi nawet do przebicia a wtedy zasięg robi się jeszcze większy. Dzisiejszy dzień pokazał, że jest moc na tym papierze. Pożyjemy zobaczymy:) Jestem tam czysto spekulacyjnie.
Mam chybioną inwestycje na Borucie stare czasy pod sprzedaż dla arabów chciało mi się noże łapać jak leciało z 2zeta na 17groni , na szczęście uciekłem, za dużo krętaczy Cyprow i akcji mielą bez logiki
Tam gra spekulacja z górnej półki zwrotnicowy zaskakuje sam siebie. A na INW jak zaczną ruch pod gry to i tak cena będzie dyskontowana wcześniej tylko najpierw niech klejona połączenie
A propos Boruty już bańka obrotu ... Tutaj będzie się sporo działo w styczniu ale to co wyprawiają na Smskredyt jest dla mnie kompletnie nie zrozumiałe:)))))))
Ja poproszę taki akcjonariat na Inwestycje.pl:)))))
Walne już się wypowiedziało w kwestii umorzenia akcji - nic to więcej nie ma do zrobienia. To zarząd musi umorzyć, a skoro tak zwleka to budzi to moje obawy (widziałem już takie "zabawy" z akcjami do umorzenia i jakoś mnie to nie uspokaja).
Też tak myślę przed połączeniem wszystko to muszą załatwić aby było dobrze. Boruta bedzie dystrybucja na wzrostach ajak sprzedadzą to co chcieli walną resztę w lewo i zostawią na jakiś czas . a ci z sms też tu bedą tylko na innych poziomach