Grupa pamapolu produkuje na zapasy , zaraz pewnie będzie włączona drukarka nowych akcji , bo kasa wypływa (CF). wczoraj udało mi sie wreszcie wyjść (po 1,69) więc póki co się żegnam.
dyskusje tu nie mają sensu, wczorajszy max 1,69. od razu widac że nowy i notowania widzi w telegazecie. może i porośnie - papier się mocno zachowuje, niedługo spółka musi się refinansować , a do tej bandy zaufania nie mam .
Szefostwo po prostu musi się zdecydowac jak kiedyś Kulczyk. Czy jedzie samotnie czy raczej z pełnym wozem. Czas dobry a chciwość albo pazerność nie dobra. Talary leżą a ktos mysli ze jest batman . Szkoda czasu bo w XX! wieku chwyta się moment.. Możliwości jest wiele a sknerusy traca najwiecej
patrząc na Brzoskę lepiej mieć 7% w perełce niż 100% bankruta, teraz inPost co najmniej kilkanaście mld a niedawno Brzoskę puszczali w skarpetach dlatego pozostawienie Pamapolu na GPW może być korzystne dla wszystkich
I tak i nie. Pamapol potrzebuje świeżej krwi, nowych i atrakcyjnych produktów, nowoczesnego marketingu. Powoli to chyba dociera do właścicieli. Takie Sante też jest w jednych rękach , a radzi sobie świetnie bez żadnych funduszy czy inwestorów branżowych. PMP ma ogromny potencjał, tylko do tej pory był trochę z boku Wielton i plan był tai żeby zdjąć go z giełdy.
Tu przy mądrych decyzjach spokojnie można podnieść wartość grupy do 500mln, a nawet wyżej.
Czas pokaże co z tego będzie.
Przecież jak tu się pojawią wyniki w tym i przyszłym roku to akcji w obrocie nie będzie. Na ten moment free float śmiesznie niski. Sam bym za 100k dokupił, ale kasa dopiero pod koniec miesiąca będzie. Żal patrzeć jak ucieka, ale prawda jest, że wszystko w przedziale 1,5-2 zł to jak za darmo
Dnia 2021-01-15 o godz. 12:32 ~JohnDeere napisał(a): > Dnia 2021-01-15 o godz. 11:38 ~Maarc napisał(a): > > Nic a nic. Cena doceliwa - - > 7,50 > > no to gratulacje , ale mnie 5zł wystarczy
no i oczywiście Półgrabii jeszcze dobrą Whisky prześlę jeśli tam dojdzie w tym roku :DDDDDDDD
Na naszym osiedlu w DINO jest dużo produktów PAMAPOLU a ponieważ mieszka na nim wielu emerytów ( ponad 2/3 osiedla ) wiele osób kupuje DANIA GOTOWE tej firmy i to po 10 sztuk . Ja sam lubię ich FLAKI . Dopiero puste półki uświadomiły mi ,że warto w tą firmę ZAINWESTOWAĆ . W okresie Pandemii dania gotowe mają duży ZBYT . Podobnie w pobliskiej Biedronce .
Witam wszystkich. Ze zdziwieniem przeczytałem pierwszy komentarz (z 14 stycznia) gdzie jakiś ynwestor napisał szczęśliwy że sprzedał akcje. Prawdopobnie część sprzedał mi bo brałem 1.64-169. Zastanawia mnie czemu ten ynwestor sprzedał swoje akcje skoro kilka dni wcześniej zbierał zarząd - było przecież oficjalne info.
Ładny i w dobrym timingu początek wybicia. Pozdrawiam!