kupiliście po 20 gr akcje które są warte 3 gr. Teraz gdy dopuszczą pozostałe emisje do obrotu to będzie się miesiącami odradzać tym bardziej że nie ma tu żadnego WOW, pod co to ma iśc? Takich spółek jak ta jest multum wszyscy weszli w b2b a wy się wczesnie obudziliście
Dnia 2021-01-14 o godz. 10:43 ~konik napisał(a): > kupiliście po 20 gr akcje które są warte 3 gr. Teraz gdy dopuszczą pozostałe emisje do obrotu to będzie się miesiącami odradzać tym bardziej że nie ma tu żadnego WOW, pod co to ma iśc? Takich spółek jak ta jest multum wszyscy weszli w b2b a wy się wczesnie obudziliście
To Malinowska z warzywniaka tak wczoraj wciągała papier ? a dziś na K 173 000 po 0,21 gr to też ona chce zebrać ?
Dnia 2021-01-14 o godz. 10:55 ~Bel napisał(a): > Taa, ustawili podpuchę "sztuczny popyt" 173k i myślą, że się ktoś nabierze na tani chwyt hahaha
Wczoraj stał na górnych widłach - a tak sie popychacza nie stawia. Tylko deko niżej a na górnych upycha. Ale co ja tam wiem przecież mi dyńka napuchła.
Hahaha, naprawdę ludzi za takich mat..łków macie? Wczoraj stał na widłach? Tak samo jak dziś pakietami akcji po 41, 180 itp sztucznie podnoszony kurs? Oj, każdy kto się na ten nagon na bankruta nabierze będzie tu latami wisiał na haku, a cwaniaki naganiacze będą mieć ubaw i zarobek hahaha