Jutro się okaże no ale jest jasne ze mało kto odda taniej. 14-15 zł to nożna było rozważać przed szacunkami za 4q a teraz to byłby absurd. Niemniej trochę dziwi mnie ta pasywka zarządu - skoro mieli zamówienia na 35 baniek to czemu nie mogli wrzucać trochę tego espi co jakis czas tak jak te inne coivdowe wydmuszki. To od razu by kurs rozruszało. Taki innogene ogłasza zamówienie na śmieszne 500 tys i się tym chwali, po czym z duma ogłasza tez sprzedaż za grudzień - śmieszne 5 mln... a u nas cisza. Mam nadzieje ze się to zmieni w tym kwartale. Wzrost byłby bardziej regularny i stabilny a tu przy tym wolumenie to wykres to jest ściema jedna wielka. Kolejny Q1 może okazać się rekordowy i wówczas winda w górę, a jak nie to w dół. Lepiej byłoby stopniowo. Zielonidła życzę!
Gielda to nie koncert zyczen. Jezeli liczby, możliwości rozwoju firmy , oraz jej otoczenie rynkowe Ci pokazują ze warto trzymać akcje to je trzymaj, jeżeli pokazują ze sa za drogie a firma jest przeszacowana to je sprzedaj, a nie patrz na kurs. Jezeli jestes pewny tego co napisales to po co sugerować się chwilowym kursem. Mając milion w kieszeni można tu chwilowo zrobic cuda na kursie. Pozdrawiam
Zgadzam się, ale mi nawet nie chodzi o wzrosty chodzi tylko o zainteresowanie, popyt, wolumen. Espi to dają. Ich brak to przyczyna takiego marnego wolumenu. Obok FF oczywiście. Mysle, ze lepiej by było, gdyby więcej było akcji w obrocie. Chyba ten ruch prezesa nie był zły. Więcej powiem - wywaliłbym tych akcji w czort na raz kurs by się szybko odnalazł, tam gdzie trzeba. Te kilka milionów przynajmniej powinno być w obrocie.
Nie wiem dlaczego ale jestem optymistą. Tutaj już niewielu zostało drobnych ciułaczy i jeśli tylko większy kapitał zawita to będzie brał z prawej. Sam mam pokaźny pakiet i czekam na rozwój wydarzeń. Za dużo było optymistów i chęci szybkiego zarobku. Czas gra na naszą korzyść.
Trudno nie być optymistą patrząc na fundamenty i przychody spółki. Przydałoby się jednak jakieś fajne ESPI, tak aby poprawić nastroje po ostatniej wysypce
to wiadoma sprawa, że przydałoby się jakieś info dla wyjścia ponad 20 ziko. Patrząc na wolumeny to tego walora sporo przemieliło się właśnie w kanale 20-25 złotych więc powrót na te poziomy to kwestia czasu