Tu chodzi o potencjalne przyszłe korzyści spółka właśnie wybija się z trendu spadkowego i docelowo jazda będzie niezła. Taka informacja tylko to uprawdopodabnia do tego wskażniki nie przegrzane jak inne gamingi. Spokojnie może pójść na nowe maksima więc dlatego masz taką właśnie transakcje.
Mówiłem że będzie 17-19 ale muszą najpierw pokazać raport za 2020 rok. Ostatnie miesiące to tragedia jeśli chodzi o pobrania i zarobki na mobilkach. Zarabiajcie Panowie, dla mnie spółka jest mega przeszacowana przy aktualnej cenie więc poczekam ale Wam życzę powodzonka, spekulacyjnie dobra spółka na zarobek :)
Bart to przybłęda która pozbyła się akcj i żyje na giełdzie przeszłością a nie przyszłością .Tu idzie NOWE a facet biadoli nad tym co było.Z takim podejściem na Gpw jak bart można tylko liczyć straty a biadolić też nie wypada bo każdy wie że to skowyt o tańsze akcje i nic więcej.
Spolka przeszacowana nie jest. C/Z jest ok. 8 wiec to śmiesznie mało na gaming. Dla porównania spora grupa firm gamingowych na gpw ma C/Z 30 -50 i wcale nie sa lepsze od Tbulla.. jest małe ale w tej całej układance. Tbull ma genialny marketing i chłopaki espi mają mega optymistyczne i budujące. Espi pokazuje że w spółce cały czas się coś dzieje. A to inwestor, a to 5 gier i symulatory a to Friz.. tylko narazie nikt nie widział finalnych gier i zrealizowanych obietnic. Ale oczywiście życzę wszystkim i sobie aby to się odmieniło i żebyśmy ujrzeli niebawem finalnie produkty do sprzedaży..
zarząd sprzedał ostatnie akcje które mógł sprzedać czy to jest dobre info ...?? hhhmmmm każdy ma prawo do własnej interpretacji jednocześnie zawarł z kupującymi (przypuszczalnie bo jest tylko informacja kto zbył) porozumienie, mówiąc w przenośni że nie maja nic do gadania w spółce samodzielnie..
hhhhmmmmm więc w jakim celu ktoś kupuje te akcje nie mając samodzielnie żadnego wpływu na działalność spółki ?? w celu inwestycji ?? czy może jednak bardziej do grania ..?? .. spółka ma bardzo małą płynność czego dowodem jest parę dni temu zlecenie na fix sprzedaży PKC 7200 szt które wyczyściło cały arkusz zleceń zakupu do zera, tak więc racje ma ten kto twierdzi że będzie rakieta tylko niestety taka sama w górę jak i w dół ... kto zaśpi ( jak to wielu tu określa) na peronie ten może wsiąść do niewłaściwego pociągu ..radze mieć to na uwadze
i jak zawsze zysków życzę wszystkim :) :) ja posiedzę na tym peronie, a raczej chyba na dworcu bo idą jakieś mrozy podobno :) :)
król fotowoltaniki zmienia segment rynku :))) na gpw nic nie dzieje się przypadkowo. Ja dalej stoję na peronie i się przyglądam ,ale tak jak napisali "starzy" akcjonariusze - może być rakieta alenie wiadomo w którą stronę poleci
Trzeba przyznać, że fiołek zapodaje coraz to lepsze komunikaty ;) Damian! Bravo za kreatywność! - to lepsze, niż TOP SPEED 2 NITRO ... a co do rakiety, to leci tyko w jednym kierunku, chyba że będzie krecik ... :):):)
Oprocz Columbusa, jest jeszcze u Ciszewskiego Synergia, All Games itd. Panowie dostali akcje od Tbulla po 22 zł. Każdy po ok. 100 tyś zl dostal extra ale raczej nie zapłacił...tylko po co ?? Tu ewidentnie chodzi o Friza którego Ciszewski ma wprowadzić na giełdę. Chyba Tbull taki prezent dal Panom aby Friz i Ciszewski nie wydymsli Tbulla z tego listu intencyjnego. Czyli taka łapóweczka jakby... :)
Dnia 2021-01-15 o godz. 10:07 ~bart napisał(a): > Ghost a co tam powiesz o Mabionie? :) Jedno kółko udało się zrobić na podbitce do 25-26 zł , dość spory wolumen był a teraz trochę siadło
MAB to trudny przeciwnik ..jak zwykle na nim za wrześnie oddałem ale tam lepiej 3 razy za wcześnie sprzedać niż raz sie spóźnić ..
bedę obserwował teraz przy 21,60 - 21 ale nie łapał na tym poziomie z marszu kolejny poziom to ostatni dołek 19,50 - 19 .. tam jest dziwna zasada - dopóki sa duże zlecenia na zakup to jedzie w dół na razie mam same negatywne sygnały na wolumenie więc tylko obserwuje
Dnia 2021-01-19 o godz. 09:07 ~bart napisał(a): > no wygląda na to że MAB się będzie chyba próbował odbić z tego poziomu co pisałeś :>
no proszę przewidywalnie sie zachował .. :) :) jeśli przejdzie 23 to ponownie zaatakuje 26 zł ale ja jeśli zobaczę problem przy 23 to stopa podciągnę aby zysk zachować .. dodatkowo bawię sie obecnie na MON
Dnia 2021-01-15 o godz. 06:19 ~bart napisał(a): > Może te pieniadze są potrzebne na rozwój symulatora TapTapBuddy :)
TapTapBady to była premiera roku .. mało nie posikałem sie ze śmiechu .... po tak szumnie zapowiadanej premierze wypuścili gierkę która byłaby hitem na pierwszym telefonie z ekranem dotykowym :) :) :)
na TBL nie mam za bardzo pod co grać coraz więcej obietnic i mieszania coraz gorsze fakty, niby najlepiej się gra pod plotkę ale ile razy można pod taką samą - obietnice i nic poza tym dodatkowo do gry weszli wytrawni gracze giełdowi :) :) - raport pobrań za grudzień jeden z najgorszych od 3 lat raport roczny będzie dużą porażką nie da się już po raz kolejny poprzestawiać tych cyferek aczkolwiek to są mistrzowie od tego więc kto wie .. :) :)
Dnia 2021-01-20 o godz. 12:28 ~Ttt napisał(a): > Wytrawni gracze wykosili groszolapow takich jak ty.
jak że mi przykro .. :( :( jeśli można prze Pana ..:) :) to poproszę w tym roku o takie same "groszołapy" na TBL jak w poprzednim, a nawet jak w poprzednich dwóch latach :) :)
Ghost jestes groszołapem w czystej postaci i w dodatku z mentalnością "dobrego wujka" to najgorszy sort.Obecne raporty na tbullu nie będą miały żadnego znaczenia dla kursu który będzie sobie rósł o czym dobrze wiesz.Na przeszłość nie ma znaczenia a one będą jeszcze bazować na przeszłości.Może od III kw wymagania od tych raportów się zmienią ale te najbliższe to już przeszłość.Tu idą milowe zmiany.Dobrze ghost że jesteś za burtą to super dobre info dla kursu.
Dnia 2021-01-20 o godz. 21:57 ~Podsumowanie napisał(a): Tu idą milowe zmiany.Dobrze ghost że jesteś za burtą to super dobre info dla kursu.
"a świstak siedzi i zawija to wszystko w te sreberka" ..... zmiana będzie taka że ze względu na zwiększoną ilość akcji i "profesjonalnego rozgrywającego" spółka będzie sobie fruwała góra dół jak na trampolinie ...żaden prawdziwy inwestor nie zainwestuje kasy w COŚ na co kompletnie nie ma wpływu, w COŚ co od trzech lat nie przynosi żadnego zysku i utrzymuje się dzięki dotacjom, a kurs akcji podbijany jest dzięki kolejnym obietnicom ...
co do wcześniejszych tekstów o mnie to nie chce mi się już tego komentować, przez te trzy lata takich "mistrzów" na tej spółce przeżyłem mnóstwo znudziło mi się dyskutowanie z nimi ....