A dlaczego ma być taniej?
Wszystko co najgorsze już za nami.
Dostawy zabezpieczone, finansowanie jest, spółka ma stabilną sprzedaż i przychody.
Jakakolwiek dobra informacja i mamy wystrzał na 5-6 zł.
Kto ten kurs ma ciągnąć do 8zl.chyba ze krasnoludki. Moska to co mial w planach dopina portfel i to będzie widać po obrotach. Wy okopaliscie się ze swoimi akcjami i czekacie ze będzie roslo.tak to nie działa. Musi być nowy narybek a ulica nie wchodzi bo w zanadrzu spor sądowy i na dwoje babka wróżyła.
No właśnie sprzedałem w graniczvh 4.15 poczekam jak spadnie w okolice mnie satysfakcjonujace kupię pakiecik i sprzedam z 15% zyskiem. Akvje ładnie spadają będę czujny
Dnia 2021-01-15 o godz. 12:00 ~Krogulec napisał(a): > No właśnie sprzedałem w graniczvh 4.15 poczekam jak spadnie w okolice mnie satysfakcjonujace kupię pakiecik i sprzedam z 15% zyskiem. Akvje ładnie spadają będę czujny
chyba , że chcesz kupic pakiet 10szt to tak, bo przy prawdziwym inwestowaniu nie ma szans na odkupienie !!!
Powiem tak sprzedałem 16461 akcji/czy to dużo pojęcie wzhledne/ jak spadnie a to widać i jeszcze zleci odkupie . To się nazywa korekta i warto skorzystać przewietrzyć papier.
Dnia 2021-01-15 o godz. 13:10 ~Krogulec napisał(a): > Powiem tak sprzedałem 16461 akcji/czy to dużo pojęcie wzhledne/ jak spadnie a to widać i jeszcze zleci odkupie . To się nazywa korekta i warto skorzystać przewietrzyć papier.
a sprzedałęś po 3 zł !!!, hahahah, ahahahhaha, ahahhahaa