• dzisiejsza sesja to WSTYD dla Agroligi Autor: ~Holdem [89.64.31.*]
    cała Ukraina zielona a Agroliga w kolorze brązowym.
    czyżbyśmy czekali na zarobasów z Kernela aż zechcą i tutaj zajrzeć?
  • Re: dzisiejsza sesja to WSTYD dla Agroligi Autor: ~fundamentalny [193.35.47.*]
    Zamiana sentymentu do Ukrainek o 180 sotpni xD ludzie zaczynają widzieć to co na forum omawiamy od 4-5 miesięcy. Ulica jak zwykle spóźniona o jakieś 100%.
  • Re: dzisiejsza sesja to WSTYD dla Agroligi Autor: lawyer_mz [5.172.237.*]
    Dnia 2021-01-14 o godz. 10:04 ~fundamentalny napisał(a):
    > Zamiana sentymentu do Ukrainek o 180 sotpni xD ludzie zaczynają widzieć to co na forum omawiamy od 4-5 miesięcy. Ulica jak zwykle spóźniona o jakieś 100%.
    ------------------------
    Nie zmienia to faktu, że te spółki są wciąż absurdalnie tanie.
    A co do tytułu tematu to zanosi się na kolejny wstyd. Cała Ukraina rośnie o 7-10% a my nie możemy z miejsca ruszyć :( Miałem mysli żeby wejść w 4 spółki z Ukrainy ale jakoś tak bez sensu zdecydowałem się na AGL i niestety to była zła decyzja i to pomimo tego, że jestem na plusie to tylko takim o ile rośnie dziś KSG Agro.
    Ehh może i wreszcie Agroliga też ruszy pod rekordowy 4 kwartał i świetne perspektywy.

• Re: dzisiejsza sesja to WSTYD dla Agroligi Autor: ~Holdem [89.64.31.*]
    Hossa na agroUA raczej neguje podwojny szczyt.. konsekwencja moze byc tylko jedna. Jazda na 70zl. Ja sie troszke skrocilem z Kernela i tu dobralem. Bo taka jest tu logika. Kasa z Kernela musi sie przelac tutaj. KSG zyje bardziej wlasnym zyciem.
[x]
AGROLIGA -0,56% 17,80 2025-11-20 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.