• Kpina Autor: ~Sugardady [79.163.168.*]
    13.01.2021. Obrót na Polman to kpina w tym dniu
  • Re: Kpina Autor: ~Ad [188.146.65.*]
    Nie ma co się oszukiwać widać totalny brak zainteresowania spółką...
  • Re: Kpina Autor: ~Sugardady [94.254.196.*]
    Obawiam się że może ta stagnacja trochę potrwać... Patrząc ile kosztował polman w marcu 2020 a ile teraz.. Teraz jest o 100% droższy
  • Re: Kpina Autor: ~Benek [31.60.114.*]
    Ale te akcje są już w innych rękach i większość jest na jaki.
  • Re: Kpina Autor: ~Benek [31.60.114.*]
    Wisi na haku oczywiście.
  • Re: Kpina Autor: ~Sugardady [94.254.198.*]
    Jak ktoś ma średnią 0.90gr -1zl to nie jest tragicznie.
  • Re: Kpina Autor: ~Rychu [83.24.151.*]
    Przecież totalnie nic się nie dzieje na całej giełdzie więc o co caman?
  • Re: Kpina Autor: ~usertestowy [83.31.110.*]
    przy 20 groszach też obroty nie były ogromne. Należy podejść do sprawy ze spokojem.
  • Re: Kpina Autor: ~benek [83.26.159.*]
    Przy jakich cenach byly najwieksze obroty tam sa akcje, a jesli ma ktos kupione za 0,20 gr to chyba dupa jest ze ich nie poscil.
    Dnia 2021-01-17 o godz. 20:58 ~benek napisał(a):
    > Przy jakich cenach byly najwieksze obroty tam sa akcje, a jesli ma ktos kupione za 0,20 gr to chyba dupa jest ze ich nie poscil.

nie zgodzę się z Tobą - według mojej oceny ta firma ma dużo większy potencjał cenowy niż 1.8 pln.
    Kupowałem także po 20 groszy i mam czas, żeby poczekać na dalsze efekty swojej inwestycji.

• Re: Kpina Autor: ~benek [83.26.159.*]
    Kazdy do akcji ma inne podejscie ja na akcjach gram nie inwestuje dlugoterminowo bo rynek w tych czasach troche nieprzewidywalny jest,ale tez mysle ze Polman to dobra spolka,Chyba RGR sie rysuje.
    Dnia 2021-01-17 o godz. 21:56 ~benek napisał(a):
    > Kazdy do akcji ma inne podejscie ja na akcjach gram nie inwestuje dlugoterminowo bo rynek w tych czasach troche nieprzewidywalny jest,ale tez mysle ze Polman to dobra spolka,Chyba RGR sie rysuje.

Tak - rynek nie jest obecnie pewny - ale bez ryzyka nie ma szampana :-)
    największe obroty były na fali wzrostowej przy poziomie 1pln, dalej 1.3 pln i jeszcze przy 1.6.
    Natomiast na fali spadkowej - też w okolicach 1pln - ale na spadkowej były/są wolumeny znacznie mniejsze.

• Re: Kpina Autor: ~Nx [83.10.85.*]
    Nikt nie chce sprzedawać, sprężyna się napina, oby nie pękła i się nie zwaliło na 50 gr
  • Re: Kpina Autor: ~Sugardady [94.254.194.*]
    Może po raporcie coś się zadzieje pozytywnego(!?) z kursem, bo narazie zapowiada się dłuższy trend boczny.
  • Re: Kpina Autor: ~Nx [83.10.117.*]
    Z kresek wynika iż jesteśmy przy górnej granicy kanału spadkowego. Także ruch boczny nie wchodzi w grę według mojej oceny, dodatkowo taką opinię podeprę tym iż jest to NC tu zmiany kursowe są duże i częste. Ludzie wiszą ponad 1 zł, ileż można czekać jak nie pójdzie do góry zaczną się wyprzedawać.

Tutaj jestem zdumiony brakiem umów, myslałem że na tym etapie stycznia będziemy już z umowami na około 5 mln, a tu 600 k na cały rok i nic więcej nie widać. O co chodzi, przecież sektor petrochemiczny pracuje normalnie.
  • Re: Kpina Autor: ~Prorok [31.0.69.*]
    Oj informacji o nowych zleceniach nie ma a roboty od groma ktoś tu specjalnie o nich nie pisze bo stale zbija i dokupuje ile może.
  • Re: Kpina Autor: ~Sugardady [5.173.225.*]
    Na geotrans też spory zjazd
[x]
POLMAN -2,76% 0,42 2025-09-30 16:16:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.