Z tego co bylo mowione to CRJ nakazal poprawki do GH VR bo bylo slabiutko.
Niech kazdy kupuje ktora chce spolke ale takie wlazenie tu na forum i naganianie jest slabe. Wole cisze.
Poczytaj wywiady zarzadu CRJ to bedziesz wiedzial, ze to co napisalem nie jest nieprawda.
Sam wszedles tutaj, nikt nie pisze zle, pocprostu zaczales dyskusje. Sam mam CRJ bo to dobra firma ale nie zamierzam naganiac na Incuvo ani na zadna inna spolke. Wiec posyp glowe popiolem nastepnym razem.
??? Gosciu, znam wszystkie wywiady z Creepy , bo ich akcje tez mam, wiec nie klam i tyle. A wszedlem na carbon, bo incuvo to druga spółka z tego samego rynku. Tylko duzo lepsza i kilkakrotnie wiekszym potencjalem
Trollu tomeczku, kazdym wywiadzie zarzad Creepy Jar podkreslal, że są pod ogromnym wrazeniem jakosci wersji VR i porownywali do Alyxa. Oni nie rzucaja slow na wiatr :)
Siedz trollu na wizardzikach za 5 groszy i oglądaj jak rodzi sie potega w VR. Same produkcje dla Bloobera bija na glowe calosc dokonan wegla VR, ale Green Hell VR to bedzie absolutny HIT porownywalny z Superhot VR, ktory sprzedal juz ok.3mln sztuk:). Zapisz to sobie trollu:)
Hehehe od razu wiedziałem, że czuć desperata. I ta super premiera już zaraz, już za momencik - czyli w Q3 (sic!). Zdecydowanie liczę, że GH VR będzie wielkim hitem, bo sentyment rynku jest potrzebny. Ile natomiast będzie procencików dla 'portującego' to pytanie otwarte.
Dlatego też wspomniałem na początku o własnym IP w CRB, które posiadamy. Dlatego wspomniałem, że mamy IVR, spółkę do prostych gier i portów - LFD VR nadchodzi w 2021. Reasumując kolego Incuvator - nic straconego, każdy może mieć akcje CRB i zarabiać. Tylko niektórzy będą je mieli zwyczajnie drożej. Szczerze życzę powodzenia z Inką. :)
beka, od razu widzę, żeś światly jak piwnica:)
Nie wiesz ile Incuvo ma z GH VR i dla ciebie to "pytanie otwarte"? Czytac nie umiesz? Wszystko jest w DI incuvo, bidoku. Zostań se na wizardach i innych wielkich hitach tych amatorow od wegla, nie potrzeba nam takich "mundrali" co to nic nie wiedzą i nic nie kumają:))
1.Carbon Studio tworzy gry vr a incuvo konwertuje gry np z gier PC na vr.
2. Carbon studio ma 60 % udziałów iron vr.
Carbon studio będzie tworzyć duże tytuły zaś iron vr mniejsze napewno będzie to wpływało pozytywnie na kurs Carbon Studio
3 debiut na głównym parkiecie
4 premiera gry warhamer już w tym roku
1.Nie jest to prawda. Green Hell VR nie jest zwyklym portem . To zupelnie nowa gra, skrojona pod VR. Liczba mechanik VRowych przewyzsza wielokrotnie tę z produkcji Carbona. I dlatego to jak porownywac wizardy z grą Blade& Sorcery
2.fajny startup za 100k zlotych
3. Kiedy??? Bo na razie NC
4.premiera GH VR alpha juz w tym kwartale. Moze niektorym luski z oczy pospadaja
Konon czy inny nawiedzony kolego, dobrze kup sobie to Incuvo i siedź tam sobie i mów wszystkim jakie jest super. Tylko nie kłam więcej bo kłamstwo ma krótkie nogi. Dla mnie na chwilę obecną Incuvo to dzieciak. Carbon jest 5 kroków do przodu i opisał to beka, pokaże moc w tym roku. A teraz idź pokrzycz na swoim forum jaki masz skarb:) za tydzień pewnie już go mieć nie będziesz i będzie krzyczał na forach że inna spółka jest The best
37.47* i dalej 19, 20, 24 i wszystko od dwoch dni i w sprawie Incuvo. Przypadek?
I przestan mnie obrazac.
Idz na Icuvo i zarabiaj tam a tytaj odpusc pisanie, bo kiepsko ci idzie.
Panowie Incuvator to Buffet naszej giełdy, przegość i w ogóle bryka to i owo jak On posta pisze. Nie dyskutujcie z nim bo i tak jego racja jest mojsza niż twojsza i żaden z nas nie jest godny lizać jego dolary. Pozdro dla wytrwalej ekipy :)
Panie Wu, przecenia mnie Pan. Każda dyskusja jest wskazana, ale bez kłamstw. Pozdrawiam serdecznie. P.S. przy market cap Incuvo = 3 x market cap Carbon zastanowie się nad dywersyfikacją
Owszem ale znajdź dla niej (dyskusji) właściwe miejsce. Chcesz pisać o Carbonie dobrze trafiłeś, o Incuvo źle. Niepisana zasada forum, pisz o danym papierze we wlasciwym miejscu w przeciwnym razie będziesz uznany zawsze za naganiacza, trola, ogra polityka itp.
Wu , podstawowa zasada wyceny danej spółki to porownanie z inną, podobną. Nie wiem czy czytałes kiedys rekomendacje posane przez zawodowców. Jesli nie , to polecam. Carbon nie istnieje w próżni. Pozdrawiam.
No i super tylko to twoja sprawa kiedy co kupisz i sprzedasz i mnie to wcale nie interesuje wiec po co te posty. Pisz na forum wlasciwym tam znajdziesz dyskutantow.
No żeby sCarbonka który zaczyna współpracę z Games Workshop, który ma wieeelu fanów, porównywać ze spółką nową która jest na razie wielką niewiadomą. Ehh nie mówię o grach, w zasadzie serii, które carbon już stworzył.
Incuvo przebiło dzisiaj kapitalizację Carbon, wniosek jest taki, że albo Carbon jest tani, albo Incuvo jest przeszacowane. Incuvo zyski za Q3 2021 (-680k) (: