Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a): > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo. > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem. > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci. > > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.
Wszyscy 3 + inni jeszcze to typowe twa (towarzystwo wzajemnej adoracji) i coraz mniej chce mi się wierzyć , że któryś z nich ma (jeszcze) akcje tego truposza ,... Raczej to typowi naganiacze na usługach jakiegoś otyłego-grubszego gracza (FUND, familia b. lub inn.)
Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a): > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo. > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem. > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci. > > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.
Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje. Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo
Dnia 2021-01-13 o godz. 17:52 ~we napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a): > > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo. > > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem. > > > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci. > > > > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie. > > Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje. > Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo
A najlepsze jest to,że szczepionka tak naprawdę nic nie zmieni,ale akcjonariat jak stado baranów,zaczął wywalać. Prezes Pfizera nie chce się szczepić,rzekomo ustępując miejsca innym,a przecież mógłby się kąpać w kadzi ze szczepionką,do tego fejkowe szczepienia pustymi strzykawkami,znikająca pielęgniarka-widno,którą namierzyli w spisie zmarłych,teraz pojawiające się przypadki zachorowań po szczepionce,nowe mutacje- będzie jeszcze ciekawie. A Sanmed będzie potrzebny i będzie standardem. Można zaklinać rzeczywistość,ale ta jest oczywistą oczywistością,jak to powiedział mały człowiek :-).
Dnia 2021-01-13 o godz. 18:04 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 17:52 ~we napisał(a): > > Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a): > > > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo. > > > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem. > > > > > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci. > > > > > > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie. > > > > Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje. > > Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo > > A najlepsze jest to,że szczepionka tak naprawdę nic nie zmieni,ale akcjonariat jak stado baranów,zaczął wywalać. Prezes Pfizera nie chce się szczepić,rzekomo ustępując miejsca innym,a przecież mógłby się kąpać w kadzi ze szczepionką,do tego fejkowe szczepienia pustymi strzykawkami,znikająca pielęgniarka-widno,którą namierzyli w spisie zmarłych,teraz pojawiające się przypadki zachorowań po szczepionce,nowe mutacje- będzie jeszcze ciekawie. A Sanmed będzie potrzebny i będzie standardem. Można zaklinać rzeczywistość,ale ta jest oczywistą oczywistością,jak to powiedział mały człowiek :-).
Chociaż raz, przynajmniej część Twojej wypowiedzi nie jest stekiem bzdur.
Rzeczywiście, szczepionka niewiele zmieniła. W przededniu ogłoszenia info o szczepionce leciało już 30% od szczytu, więc to nie był żaden gamechanger.
Dnia 2021-01-13 o godz. 18:38 ~VADERA napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 18:04 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-01-13 o godz. 17:52 ~we napisał(a): > > > Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a): > > > > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo. > > > > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem. > > > > > > > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci. > > > > > > > > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie. > > > > > > Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje. > > > Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo > > > > A najlepsze jest to,że szczepionka tak naprawdę nic nie zmieni,ale akcjonariat jak stado baranów,zaczął wywalać. Prezes Pfizera nie chce się szczepić,rzekomo ustępując miejsca innym,a przecież mógłby się kąpać w kadzi ze szczepionką,do tego fejkowe szczepienia pustymi strzykawkami,znikająca pielęgniarka-widno,którą namierzyli w spisie zmarłych,teraz pojawiające się przypadki zachorowań po szczepionce,nowe mutacje- będzie jeszcze ciekawie. A Sanmed będzie potrzebny i będzie standardem. Można zaklinać rzeczywistość,ale ta jest oczywistą oczywistością,jak to powiedział mały człowiek :-). > > Chociaż raz, przynajmniej część Twojej wypowiedzi nie jest stekiem bzdur. > > Rzeczywiście, szczepionka niewiele zmieniła. W przededniu ogłoszenia info o szczepionce leciało już 30% od szczytu, więc to nie był żaden gamechanger.
Niech się twoja rozczochrana nie martwi,bo obrót niecałych 73 tys papiera może zrobić wrażenie na tobie,ds albo scettino,ale na nikim,kto ma trochę zdrowego rozsądku :-).