• VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUPA? Autor: ~ja [79.186.46.*]
    bo tak napisałes obrazając przy okazji kilku ludzi-po co to robisz-nie masz akcji-nie wchodz tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUPA? Autor: ~ja [79.186.46.*]
    skomentuj to-a taki byłes mądry,taki elokwentny taki rzeczowy-a słoma ci z ........ wyłazi
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUPA? Autor: ~grucha [195.191.163.*]
    czekaj chwile zaraz odpisze, musi do końca obskoczyć mojego psa
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: ~scettino [37.47.20.*]
    Ja chętnie bym się znalazł na jakimś j.w. forum TRUMPA , ale "obrońcy wolnego słowa" nie dają szansy
    żeby i tego nie wykasowali
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: ~ja [79.186.46.*]
    sorki chodzi o forum TRUPA-bo tak został okreslony przez niego sanwil
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: ~VADERA [89.151.40.*]
    Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo.
    Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem.

Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci.

Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.3.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: ~Grucha [195.191.163.*]
    Ja się cieszę ze takie gowno jak vadera nie ma akcji. Przynajmniej przyjemniej na pokładzie
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: ~scettino [37.47.38.*]
    Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a):
    > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo.
    > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem.
    >
    > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci.
    > >
    > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.

Wszyscy 3 + inni jeszcze to typowe twa (towarzystwo wzajemnej adoracji) i coraz mniej chce mi się wierzyć , że któryś z nich ma (jeszcze) akcje tego truposza ,...
    Raczej to typowi naganiacze na usługach jakiegoś otyłego-grubszego gracza (FUND, familia b. lub inn.)

• Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: ~we [193.192.177.*]
    Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a):
    > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo.
    > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem.
    >
    > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci.
    > >
    > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.

Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje.
    Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: cmpunk [37.47.3.*]
    Dnia 2021-01-13 o godz. 17:52 ~we napisał(a):
    > Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a):
    > > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo.
    > > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem.
    > >
    > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci.
    > > >
    > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.
    >
    > Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje.
    > Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo

A najlepsze jest to,że szczepionka tak naprawdę nic nie zmieni,ale akcjonariat jak stado baranów,zaczął wywalać. Prezes Pfizera nie chce się szczepić,rzekomo ustępując miejsca innym,a przecież mógłby się kąpać w kadzi ze szczepionką,do tego fejkowe szczepienia pustymi strzykawkami,znikająca pielęgniarka-widno,którą namierzyli w spisie zmarłych,teraz pojawiające się przypadki zachorowań po szczepionce,nowe mutacje- będzie jeszcze ciekawie. A Sanmed będzie potrzebny i będzie standardem. Można zaklinać rzeczywistość,ale ta jest oczywistą oczywistością,jak to powiedział mały człowiek :-).
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: ~VADERA [89.151.40.*]
    Dnia 2021-01-13 o godz. 18:04 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-01-13 o godz. 17:52 ~we napisał(a):
    > > Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a):
    > > > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo.
    > > > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem.
    > > >
    > > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci.
    > > > >
    > > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.
    > >
    > > Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje.
    > > Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo
    >
    > A najlepsze jest to,że szczepionka tak naprawdę nic nie zmieni,ale akcjonariat jak stado baranów,zaczął wywalać. Prezes Pfizera nie chce się szczepić,rzekomo ustępując miejsca innym,a przecież mógłby się kąpać w kadzi ze szczepionką,do tego fejkowe szczepienia pustymi strzykawkami,znikająca pielęgniarka-widno,którą namierzyli w spisie zmarłych,teraz pojawiające się przypadki zachorowań po szczepionce,nowe mutacje- będzie jeszcze ciekawie. A Sanmed będzie potrzebny i będzie standardem. Można zaklinać rzeczywistość,ale ta jest oczywistą oczywistością,jak to powiedział mały człowiek :-).

Chociaż raz, przynajmniej część Twojej wypowiedzi nie jest stekiem bzdur.
    Rzeczywiście, szczepionka niewiele zmieniła. W przededniu ogłoszenia info o szczepionce leciało już 30% od szczytu, więc to nie był żaden gamechanger.
  • Re: VADERA CO ROBISZ NA FORUM TRUMPA? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-01-13 o godz. 18:38 ~VADERA napisał(a):
    > Dnia 2021-01-13 o godz. 18:04 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-01-13 o godz. 17:52 ~we napisał(a):
    > > > Dnia 2021-01-13 o godz. 16:47 ~VADERA napisał(a):
    > > > > Nie ekscytuj się chłopcze tak bardzo.
    > > > > Dla Ciebie może to być super spółka z fantastycznymi perspektywami, dla mnie może być trupem.
    > > > >
    > > > > Trzeba było sprzedać jak kilka osób parę miesięcy temu pisało Wam co się święci.
    > > > > >
    > > > > > Wolałeś słuchać wolnego i jego przy..pasów (punk i grucha) to przyjmij porażkę z honorem, a nie wylewaj swoich frustracji na mnie.
    > > >
    > > > Problem w tym ze nikt nie pisal co sie świeci, bo i nikt nie mogl przewidziec co sie odwali pojednym info o nie pierwszej juz szczepionce. Nawet ty tutaj miales akcje.
    > > > Sceta nie licze bo czy rosnie czy spada, on wiecznie pisze to samo
    > >
    > > A najlepsze jest to,że szczepionka tak naprawdę nic nie zmieni,ale akcjonariat jak stado baranów,zaczął wywalać. Prezes Pfizera nie chce się szczepić,rzekomo ustępując miejsca innym,a przecież mógłby się kąpać w kadzi ze szczepionką,do tego fejkowe szczepienia pustymi strzykawkami,znikająca pielęgniarka-widno,którą namierzyli w spisie zmarłych,teraz pojawiające się przypadki zachorowań po szczepionce,nowe mutacje- będzie jeszcze ciekawie. A Sanmed będzie potrzebny i będzie standardem. Można zaklinać rzeczywistość,ale ta jest oczywistą oczywistością,jak to powiedział mały człowiek :-).
    >
    > Chociaż raz, przynajmniej część Twojej wypowiedzi nie jest stekiem bzdur.
    > > Rzeczywiście, szczepionka niewiele zmieniła. W przededniu ogłoszenia info o szczepionce leciało już 30% od szczytu, więc to nie był żaden gamechanger.

Niech się twoja rozczochrana nie martwi,bo obrót niecałych 73 tys papiera może zrobić wrażenie na tobie,ds albo scettino,ale na nikim,kto ma trochę zdrowego rozsądku :-).
[x]
SANWIL 0,00% 1,30 2026-05-22 09:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.