Jaki podejrzewacie scenariusz na najbliższe dni? Będą informacje ze spółki o dalszych działaniach i wdrażaniu układu w życie?
Można się spodziewać przekroczenia ceny emisji nowych akcji, tj. 2zł?
Obstawiam że espi dziś/jutro rano. A z emisją poczekają troche aż cena przebije >2, zawsze lepszy zysk dla firmy. Pewnie też niedługio będzie info na temat dalszych planów/realizowania nowych projektów. Myślę że z projektami teraz była cisza, bo bez klepnięcia ugody to i tak by nic nie dało. teraz mogą pokazać karty
xcr86 ja tak z ciekawości dopytam, bo na nagraniu przedstawiasz się jako dłużnik i akcjonariusz Rafako - czy Ty jesteś coś winny rafako że przedstawiasz się jako dłużnik?
Z wyrazami szacunku
Wyrazy szacunku dla xcr86. Ogromne wyrazy szacunku i podziękowanie dla Pana Markusa. Jeśli ESPI potwierdzi układ myślę, że należą się panu ogromne podziękowania od większości uczestników tego forum. Takie bezinteresowne poświęcenie, merytoryczny wkład i kultura to rzadkość na tym forum i ogólnie w świecie szeroko rozumianej giełdy ale i ogólnie. Serdeczne dziękuję Panie Markus i proszę nas nie opuszczać. Zdrowia życzę !