1 akcja godzina 9,12,27 sprzedaż na 3,02 - wywaliło do 3 10.10.37 1 akcja sprzedaż 2,98 - wywaliło do 2,96 i stąd ten spadek , inni co tego nie widzą sie dołączyli
Dnia 2021-01-13 o godz. 11:25 ~scettino napisał(a): > Piękny zrzut po 2,98 ponad 9.000 akcji poszło w 1 pyknięciu > > Spadki dopiero się rozkręcają ,....
Dnia 2021-01-13 o godz. 11:27 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 11:25 ~scettino napisał(a): > > Piękny zrzut po 2,98 ponad 9.000 akcji poszło w 1 pyknięciu > > > > Spadki dopiero się rozkręcają ,.... > > Masz z tym problem? Twoje akcje? :-)
A może to te twoje ,....?? w końcu po rozum do główki poszedłeś ???
Lepiej późno niż później , a jeszcze lepiej niż wcale ,..........
PS.
HAHAHAHHAhhhhaaaaaa nie zdążyłem dopisać a tu tak ciekawie sie zrobiło tak jak pisałem dopiero się R O Z K R Ę C A J Ą !!!
Dnia 2021-01-13 o godz. 11:25 ~scettino napisał(a): > Piękny zrzut po 2,98 ponad 9.000 akcji poszło w 1 pyknięciu > > Spadki dopiero się rozkręcają ,....
Może twoj kumpel ds pozbył się znienawidzonego pakietu,a tysiaczka na pamiątkę zostawił?
Tak jak mówie od listopada wracamy na poziomy z marca 2020 r. i płacz będzie tutaj nieubłagany ale i tak znajdą się tacy co powiedzą że zaraz ryszymy! :D
Prawda jest taka ze co cię to obchodzi czy będzie rosło czy będzie spadało? Dowartosciowujesz się tym ze coś tam kiedyś napisałeś ? Żałosny mały człowiek.
Pewnie sąsiad człowieka z Żoliborza
Dnia 2021-01-13 o godz. 11:45 ~ds napisał(a): > Tak jak mówie od listopada wracamy na poziomy z marca 2020 r. i płacz będzie tutaj nieubłagany ale i tak znajdą się tacy co powiedzą że zaraz ryszymy! :D
Od dawna piszesz te same bzdury, a caly czas trzymasz akcje. No i 2,12 mialo byc przed świętami
Dnia 2021-01-13 o godz. 12:21 ~we napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 11:45 ~ds napisał(a): > > Tak jak mówie od listopada wracamy na poziomy z marca 2020 r. i płacz będzie tutaj nieubłagany ale i tak znajdą się tacy co powiedzą że zaraz ryszymy! :D > > Od dawna piszesz te same bzdury, a caly czas trzymasz akcje. > No i 2,12 mialo byc przed świętami
A dziś miało być 3,50 , .... bo przecież "wisiało w powietrzu" i 'chorągiewki' powiewały w najlepsze
Dnia 2021-01-13 o godz. 12:41 sandman76 napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 10:23 ~Zeus napisał(a): > > jak widać to źle ustawione stop losy , za płytko > > > > Dziś prawie wszystko na czerwono, SANWIL nie jest tu wyjątkiem. > Na wielu spółkach czas na akumulację :) > > Pytanie, czy jest to początek większych spadków ( NASDAQ jest napompowany ), czy jest to korekta. > Jeżeli korekta - to jak głęboka. > > Pozdrawiam.
Dnia 2021-01-13 o godz. 12:47 sandman76 napisał(a): > wiesz, każdy robi co uważa za stosowne ze swoim kapitałem. > Jeżeli ty kupujesz na górkach, to już twoj problem.
ja zawsze na górkach kupuję, a sprzedaję na dołkach !!!! a, ostatnio po 5,45 spuściłem , do tej pory nie wiem czy to dołek, czy górka była ,..... bo przecież niektórzy na 50 zł tu czekaja wytrwale
odpadzie, mało nas interesuje po ile pusciłes. najwazniejsze jest to ze w przeszlosci zostales przeorany przez buchaja i do tej pory nie mozesz usiasc.
Dnia 2021-01-13 o godz. 12:58 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 12:47 sandman76 napisał(a): > > wiesz, każdy robi co uważa za stosowne ze swoim kapitałem. > > Jeżeli ty kupujesz na górkach, to już twoj problem. > > ja zawsze na górkach kupuję, a sprzedaję na dołkach !!!! > a, ostatnio po 5,45 spuściłem , do tej pory nie wiem czy to dołek, czy górka była ,..... > bo przecież niektórzy na 50 zł tu czekaja wytrwale > > zadowolony ????
rozumiem Cię.
Każdy popełnia błędy. Ale z biegiem czasu nauczysz się. Na giełdzie jest tyle spółek. Dam ci radę: Nie siedź całym kapitałem w jednej spólce. Szkoda zdrowia :) Musisz też mieć kapitał, żeby kupowac w dołkach, ewentualnie uśredniał, gdy wejdziesz za wysoko - jeżeli wierzysz w spółkę. Czasami warto wyjść ze stratą - ale na to tez muszą być podstawy.
Pisanie na forum to słaba forma dowartociowania. A giełda jak widac nie jest dla każdego :)
A na koniec: Ty serio uważasz, że tylko ty sprzedałeś SANWILa z zyskiem?
Dnia 2021-01-13 o godz. 13:08 sandman76 napisał(a): > A na koniec: > Ty serio uważasz, że tylko ty sprzedałeś SANWILa z zyskiem?
zupełnie nie interesuje mnie po ile inni sprzedają swoje walory , ale jak wmawiasz komuś 'dziecko w brzuchu' to tylko o tym przypominam .
Są tu różne ciężkie przypadki "inwestorów" , niektórzy trzymają twardo od 70 gr i twierdzą też twardo , że ci co się wyleszczyli po 5,xx zrobili , ..... bardzo poważny błąd być może największy w swoim życiu
Dnia 2021-01-13 o godz. 14:03 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 13:08 sandman76 napisał(a): > > A na koniec: > > Ty serio uważasz, że tylko ty sprzedałeś SANWILa z zyskiem? > > zupełnie nie interesuje mnie po ile inni sprzedają swoje walory , ale jak wmawiasz komuś 'dziecko w brzuchu' to tylko o tym przypominam . > > Są tu różne ciężkie przypadki "inwestorów" , niektórzy trzymają twardo od 70 gr i twierdzą też twardo , że ci co się wyleszczyli po 5,xx zrobili , ..... bardzo poważny błąd być może największy w swoim życiu >
Wiesz co scett,mam w dupie to,po ile sprzedałeś i większość to potwierdzi,natomiast twoje alkopier*****ie może ludzi wkurzać. Zalecam łyknąć kretynoscorbin i udać się niebyt,najlepiej na twoje ukochane 4mass i tam czekaj na info o skupie akcji przez zarząd :-).
Dnia 2021-01-13 o godz. 14:24 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 14:03 ~scettino napisał(a): > > Dnia 2021-01-13 o godz. 13:08 sandman76 napisał(a): > > > A na koniec: > > > Ty serio uważasz, że tylko ty sprzedałeś SANWILa z zyskiem? > > > > zupełnie nie interesuje mnie po ile inni sprzedają swoje walory , ale jak wmawiasz komuś 'dziecko w brzuchu' to tylko o tym przypominam . > > > > Są tu różne ciężkie przypadki "inwestorów" , niektórzy trzymają twardo od 70 gr i twierdzą też twardo , że ci co się wyleszczyli po 5,xx zrobili , ..... bardzo poważny błąd być może największy w swoim życiu > > > > Wiesz co scett,mam w dupie to,po ile sprzedałeś i większość to potwierdzi,natomiast twoje alkopier*****ie może ludzi wkurzać. Zalecam łyknąć kretynoscorbin i udać się niebyt,najlepiej na twoje ukochane 4mass i tam czekaj na info o skupie akcji przez zarząd :-).
HAHAHHHhahaaaaa widac coraz większe rozdrażnienia wśród "twardego" akcjonariatu holdu snw , a coraz więcej bezstronnych obserwatorów wieści tu powrót do BAZY (70gr)
a co do 4 Masss wczoraj jakiś mędrek XXXXXX74 (szczegółów nie pamiętam) też wieścił tam zwałę do 39gr i niżej , a kursik wybił do ,.... 47gr jakieś ok. 25% w obie strony (spadki + wzrosty) , mnie wystarczyło ok. 15% , ale dla tych co czekają (i szczekają) na 50 zł na snw to zwykłe ,.... groszołapstwo
Scett,wrzuć sobie tą sprzedaż po 5,45 i te 15% na 4mass w CV,bo mocno się tym przechwalasz,jak będziesz aplikował na szambiarza u pana Wiesia,to w sam raz ci się przyda :-). Tylko nie przegrzej pasków w pompie,jak będziesz gęste wybierać :-).
Dnia 2021-01-13 o godz. 14:54 cmpunk napisał(a): > Scett,wrzuć sobie tą sprzedaż po 5,45 i te 15% na 4mass w CV,bo mocno się tym przechwalasz,jak będziesz aplikował na szambiarza u pana Wiesia,to w sam raz ci się przyda :-). Tylko nie przegrzej pasków w pompie,jak będziesz gęste wybierać :-).
Kurs (na snw) niżej , to więcej 'kwiecistej' poezji i szarej prozy "toaletowej" w twoich wpisach , to zupełnie zrozumiałe nie trzeba być psychologiem
szkoda , że wczorajszy 'expert' od 4 masss ten xxxxxx74 nic o 4 mass nie napisał , .... ja się zastanawiam , czy dziś podbiją tam jeszcze wyżej niż wczoraj tj. 47 gr , jak na razie już zieleń zagościła