Prawdę mówiąc to porażka na całego. Biomed czy Bioton pr ynajmniej coś odrobiły i dzisiaj znowu na zielono. Tutaj prawie panika- codziennie po -5... Jak tak dalej pójdzie to tu nie tylko 4, czy 3.50 zł, ale i 3 zeta będzie marzeniem. Od miesiąca jakaś k...a sypie na coraz niższych poziomach a popytu nawet po te 2.9 brak.
Dnia 2021-01-14 o godz. 09:34 ~Deryl napisał(a): > Prawdę mówiąc to porażka na całego. Biomed czy Bioton pr ynajmniej coś odrobiły i dzisiaj znowu na zielono. Tutaj prawie panika- codziennie po -5... Jak tak dalej pójdzie to tu nie tylko 4, czy 3.50 zł, ale i 3 zeta będzie marzeniem. Od miesiąca jakaś k...a sypie na coraz niższych poziomach a popytu nawet po te 2.9 brak.
Dziś może ?? , jakąś drobną podbitkę tu zrobią ?? Tak jak kiedyś pisałem 1-2 dni podbitki i tydzień spadków ,.....
Dnia 2021-01-14 o godz. 09:17 ~scettino napisał(a): > Gotowy wątek z wczoraj , ... taki sam wczorajszy już "lekko" przepełniony był,.......................... > > I co ??????????????? > Dzisiaj znów DOLNE W I D Ł Y ????????????????? > > Jak na razie schemacik podobny do wczorajszego
Zamiast przebąkiwać o dolnych widłach,lepiej napraw dolnopłuk,bo sąsiedzi mówią,że śmierdzi z twojej nory na klatce :-).
Dnia 2021-01-14 o godz. 09:37 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-14 o godz. 09:17 ~scettino napisał(a): > > Gotowy wątek z wczoraj , ... taki sam wczorajszy już "lekko" przepełniony był,.......................... > > > > I co ??????????????? > > Dzisiaj znów DOLNE W I D Ł Y ????????????????? > > > > Jak na razie schemacik podobny do wczorajszego > > Zamiast przebąkiwać o dolnych widłach,lepiej napraw dolnopłuk,bo sąsiedzi mówią,że śmierdzi z twojej nory na klatce :-).
Widzę , że cmsedes jest od rana w swoich ulubionych tematach ,..........
a co tam ciekawego dziś na 4 Masss???, bo jeszcze nie zaglądałem ,.... może leon74 coś by doradził
4mass mnie nie interesuje. Innymi słowy mam go w ..... .I każda normalna osoba ma w ..... spółkę,jeśli jej nie ma zamiaru kupić. Podkreślam- NORMALNA :-). A jak się 4mass na koniec dnia zachowa,to jeszcze zobaczymy.
Dnia 2021-01-14 o godz. 10:00 cmpunk napisał(a): > 4mass mnie nie interesuje. Innymi słowy mam go w ..... .I każda normalna osoba ma w ..... spółkę,jeśli jej nie ma zamiaru kupić. Podkreślam- NORMALNA :-). A jak się 4mass na koniec dnia zachowa,to jeszcze zobaczymy.
Masz rację ci "NORMALNI" (inaczej) siedzą spokojniutko na snw od 5,xx i piszą bajeczki i bzdety o 'rozkwicie' COVIDu , przypuszczeniach, marzeniach-mrzonkach na dalszy 'dymaniczny'* rozwój holdu snw ,....
----------------------------------------- * nie mylić z rozwojem DYNAMICZNYM .!!!!!!!
Dnia 2021-01-14 o godz. 10:17 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-01-14 o godz. 10:00 cmpunk napisał(a): > > 4mass mnie nie interesuje. Innymi słowy mam go w ..... .I każda normalna osoba ma w ..... spółkę,jeśli jej nie ma zamiaru kupić. Podkreślam- NORMALNA :-). A jak się 4mass na koniec dnia zachowa,to jeszcze zobaczymy. > > Masz rację ci "NORMALNI" (inaczej) siedzą spokojniutko na snw od 5,xx i piszą bajeczki i bzdety o 'rozkwicie' COVIDu , przypuszczeniach, marzeniach-mrzonkach na dalszy 'dymaniczny'* rozwój holdu snw ,.... > > ----------------------------------------- > * nie mylić z rozwojem DYNAMICZNYM .!!!!!!!
Chlopcze,idź już na ten swój ociekający zielenią 4mass,110 milionów akcyjek już czeka,wytapetujesz sobie nimi kibel i resztę nory :-).