• dzisiejsze spadki Autor: ~Zeus [37.30.26.*]
    jak widać to źle ustawione stop losy , za płytko

• Re: dzisiejsze spadki Autor: ~scettino [5.184.12.*]
    Gotowy wątek z wczoraj , ... taki sam wczorajszy już "lekko" przepełniony był,..........................

I co ???????????????
    Dzisiaj znów DOLNE W I D Ł Y ?????????????????

Jak na razie schemacik podobny do wczorajszego
  • Re: dzisiejsze spadki Autor: ~Deryl [37.248.167.*]
    Prawdę mówiąc to porażka na całego. Biomed czy Bioton pr ynajmniej coś odrobiły i dzisiaj znowu na zielono. Tutaj prawie panika- codziennie po -5... Jak tak dalej pójdzie to tu nie tylko 4, czy 3.50 zł, ale i 3 zeta będzie marzeniem. Od miesiąca jakaś k...a sypie na coraz niższych poziomach a popytu nawet po te 2.9 brak.
    Dnia 2021-01-14 o godz. 09:34 ~Deryl napisał(a):
    > Prawdę mówiąc to porażka na całego. Biomed czy Bioton pr ynajmniej coś odrobiły i dzisiaj znowu na zielono. Tutaj prawie panika- codziennie po -5... Jak tak dalej pójdzie to tu nie tylko 4, czy 3.50 zł, ale i 3 zeta będzie marzeniem. Od miesiąca jakaś k...a sypie na coraz niższych poziomach a popytu nawet po te 2.9 brak.

Dziś może ?? , jakąś drobną podbitkę tu zrobią ??
    Tak jak kiedyś pisałem 1-2 dni podbitki i tydzień spadków ,.....
  • Re: dzisiejsze spadki Autor: cmpunk [5.184.17.*]
    Dnia 2021-01-14 o godz. 09:17 ~scettino napisał(a):
    > Gotowy wątek z wczoraj , ... taki sam wczorajszy już "lekko" przepełniony był,..........................
    >
    > I co ???????????????
    > Dzisiaj znów DOLNE W I D Ł Y ?????????????????
    >
    > Jak na razie schemacik podobny do wczorajszego

Zamiast przebąkiwać o dolnych widłach,lepiej napraw dolnopłuk,bo sąsiedzi mówią,że śmierdzi z twojej nory na klatce :-).
    Dnia 2021-01-14 o godz. 09:37 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-01-14 o godz. 09:17 ~scettino napisał(a):
    > > Gotowy wątek z wczoraj , ... taki sam wczorajszy już "lekko" przepełniony był,..........................
    > >
    > > I co ???????????????
    > > Dzisiaj znów DOLNE W I D Ł Y ?????????????????
    > >
    > > Jak na razie schemacik podobny do wczorajszego
    >
    > Zamiast przebąkiwać o dolnych widłach,lepiej napraw dolnopłuk,bo sąsiedzi mówią,że śmierdzi z twojej nory na klatce :-).

Widzę , że cmsedes jest od rana w swoich ulubionych tematach ,..........

a co tam ciekawego dziś na 4 Masss???, bo jeszcze nie zaglądałem ,....
    może leon74 coś by doradził
    4mass mnie nie interesuje. Innymi słowy mam go w ..... .I każda normalna osoba ma w ..... spółkę,jeśli jej nie ma zamiaru kupić. Podkreślam- NORMALNA :-). A jak się 4mass na koniec dnia zachowa,to jeszcze zobaczymy.
    Dnia 2021-01-14 o godz. 10:00 cmpunk napisał(a):
    > 4mass mnie nie interesuje. Innymi słowy mam go w ..... .I każda normalna osoba ma w ..... spółkę,jeśli jej nie ma zamiaru kupić. Podkreślam- NORMALNA :-). A jak się 4mass na koniec dnia zachowa,to jeszcze zobaczymy.

Masz rację ci "NORMALNI" (inaczej) siedzą spokojniutko na snw od 5,xx i piszą bajeczki i bzdety o 'rozkwicie' COVIDu , przypuszczeniach, marzeniach-mrzonkach na dalszy 'dymaniczny'* rozwój holdu snw ,....

-----------------------------------------
    * nie mylić z rozwojem DYNAMICZNYM .!!!!!!!
    Dnia 2021-01-14 o godz. 10:17 ~scettino napisał(a):
    > Dnia 2021-01-14 o godz. 10:00 cmpunk napisał(a):
    > > 4mass mnie nie interesuje. Innymi słowy mam go w ..... .I każda normalna osoba ma w ..... spółkę,jeśli jej nie ma zamiaru kupić. Podkreślam- NORMALNA :-). A jak się 4mass na koniec dnia zachowa,to jeszcze zobaczymy.
    >
    > Masz rację ci "NORMALNI" (inaczej) siedzą spokojniutko na snw od 5,xx i piszą bajeczki i bzdety o 'rozkwicie' COVIDu , przypuszczeniach, marzeniach-mrzonkach na dalszy 'dymaniczny'* rozwój holdu snw ,....
    >
    > -----------------------------------------
    > * nie mylić z rozwojem DYNAMICZNYM .!!!!!!!

Chlopcze,idź już na ten swój ociekający zielenią 4mass,110 milionów akcyjek już czeka,wytapetujesz sobie nimi kibel i resztę nory :-).
  • BANUJE TYCH CZTERECH Autor: ~ja [79.186.46.*]
    prosze innych o to samo -nie podejmujcie z nimi zadnej polemiki-OSTRACYZM to najlepsza forma edukacji społecznej-niech walą swoje mysli w kosmos
  • Re: BANUJE TYCH CZTERECH Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    ktorych?
  • Re: BANUJE TYCH CZTERECH Autor: ~ja [79.186.46.*]
    vadera scettino galileo ds-nie mają akcji a co najwazniejsze mają cos z .......
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-22 09:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.