Może i masz rację, ale...podaj sensowny argument. Czy coś jest przewartościowane czy nie zależy na przykład od umiejętności czytania sprawozdań albo wcześniejszego dostępu do informacji.
Jeśli masz takie informacje to wykorzystaj to, masz okazję być "przed nami". Jeśli jednak nie masz argumentów to zastanówmy się wspólnie...o co Ci chodzi? Masz okazję Nam wszystkim to napisać, tak byśmy się napatrzyli na to co masz SENSOWNEGO do powiedzenia.
Rozumiem, że były/są/mogą być przesłanki. Ja rzeczywiście jestem już znudzony tym poziomem ceny - to jest dość irracjonalne, ale taki jest fakt. Znudzenie powoduje, że coraz częściej myślę o zakończeniu procesu inwestycyjnego w AFH...ale czy nie warto jeszcze chwilę poczekać?
Daj znać jak to widzisz (MERYTORYCZNIE). Pozdrawiam Romano74
Dnia 2021-01-13 o godz. 11:20 ~Romano74 napisał(a): > Może i masz rację, ale...podaj sensowny argument. Czy coś jest przewartościowane czy nie zależy na przykład od umiejętności czytania sprawozdań albo wcześniejszego dostępu do informacji. > > Jeśli masz takie informacje to wykorzystaj to, masz okazję być "przed nami". Jeśli jednak nie masz argumentów to zastanówmy się wspólnie...o co Ci chodzi? Masz okazję Nam wszystkim to napisać, tak byśmy się napatrzyli na to co masz SENSOWNEGO do powiedzenia. > > Rozumiem, że były/są/mogą być przesłanki. Ja rzeczywiście jestem już znudzony tym poziomem ceny - to jest dość irracjonalne, ale taki jest fakt. Znudzenie powoduje, że coraz częściej myślę o zakończeniu procesu inwestycyjnego w AFH...ale czy nie warto jeszcze chwilę poczekać? > > Daj znać jak to widzisz (MERYTORYCZNIE). > Pozdrawiam > Romano74
Fajny przekaz, też chętnie przeczytam coś napisanego MERYTORYCZNIE, nawet od nijakiego ~red-a :)
Dnia 2021-01-13 o godz. 17:04 ~Jola napisał(a): > Dnia 2021-01-13 o godz. 08:48 ~red napisał(a): > > Dziś dopiero zobaczycie prawdziwy zjazd,akcje zdecydowanie przewartosciowane. > > ? > Oszukujesz inwestorów zg~red ... >
...i płaczesz na oślep w postach bo osocze się nie sprawdziło na twojej sztandarowej inwestycji? Na sanki idź z wnukami, może odreagujesz, leki do kosza wyrzuć, większość to placebo :) .
Przewietrz się, ale wróć, antywskaźnik zawsze dobrze wróży:)