• FITMEAL od SFD Autor: ~Insider [31.0.84.*]
    Śledząc komentarze na FB nowa seria FITMEAL cieszy się sporym powodzeniem. Kolejny dobry pomysł SFD.
  • Re: FITMEAL od SFD Autor: ~Martinez [185.179.58.*]
    Nieźle kombinują. Dobrych ludzi zatrudniają
  • Re: FITMEAL od SFD Autor: zawodtraderpl [78.131.219.*]
    I mi to się podoba, myślałem że nie przełoży się to bardzo na wyniki a tu proszę, lepiej niż zakładałem
    Uderzają w różne grupy społeczne. Reagują na nowe trendy, są aktywni w social media. To musi po czasie zaprocentować. Widać, że dział marketingu i sprzedaży wykorzystał 2020 na Maxa.
  • Re: FITMEAL od SFD Autor: ~DorianYatesMrOlympia [83.5.156.*]
    Dzięki temu mieli rewelacyjny drugi kwartał '20, który dla konkurencji notowanej na giełdzie (7fit czyli triceps.pl) zakończył się -20% q/q, zaś dla sfd +17% q/q. A świetny marketing robią im klientki pozujące na Instagramie z opakowaniami kremów orzechowych i białkiem.
  • Re: FITMEAL od SFD Autor: ~Pozdroszejset [109.173.214.*]
    Sfd po prostu przejmuje rynek. Kiedyś jeszcze było na poziomie KFD, potem Olimp jako tako był na ich poziomie a teraz jeśli chodzi o sprzedaż to KFD jest na poziomie gdzieś 40-45% sprzedaży SFD. Nie wiem jak Olimp. Ale sądząc po tym, że lokale mają w galeriach i nie mają tak rozwiniętej sprzedaży internetowej... Sami rozumiecie. Pan Pazdan to mądry facet z umysłem analitycznym, pewne rzeczy potrafi dostrzec kilka miesięcy w przód i się ładnie przygotować oraz wyłożyć pieniądze na odpowiednią reklamę.
  • Re: FITMEAL od SFD Autor: ~Nick_Leeson [165.225.206.*]
    W końcu programiasta z zamiłowania ;) musi mieć to analityczne, holistyczne podejście
    Przede wszystkim rozumie rynek, bo tworzył forum jeszcze, więc domniemam sam ćwiczył lub robi to nadal. Po latach zauważył, że dalej jest nisza i może być nr 1. Teraz mogą sprzedawać na cały świat, a to już może być nie 200 mln rocznie, ale po 300..400,a to już są potężne pieniądze.
  • Re: FITMEAL od SFD Autor: ~DorianYatesMrOlympia [83.5.156.*]
    Pokazały się liczniki sprzedanych produktów fitmeal na stronie sfd, w związku z tym pokusiłem się o wstępny szacunek przychodów z tej kategorii. Bardzo zachowawczo liczę 200 tysięcy miesięcznie, optymistycznie 350 tysięcy. Oprócz tego zauważyłem nowość, kabanosy wege od Tarczyńskiego. Nie będzie to nic istotnego, ale warto odnotować.
  • Prośba! Gdzie znajdę te liczniki? Autor: ~inwestor [31.178.215.*]
    Prośba o wskazanie miejsca bo chyba jakoś źle szukam, a ciekawy jestem.
  • Re: Prośba! Gdzie znajdę te liczniki? Autor: ~DorianYatesMrOlympia [83.5.156.*]
    https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Fitmeal_Asian-opis41059.html

Otwórz w przeglądarce na desktopie
  • ok, są pod ceną, nie rzucało mi się to w oczy Autor: ~inwestor [91.231.93.*]
    dzięki.
[x]
SFD 0,63% 3,21 2025-10-07 16:33:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.