• technicznie Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    mam pytanie do techników jak widzicie sytuację
    na moje amatorskie oko zatrzymaliśmy się na fibo 38,2 odbicia ostatnich spadków, wyglada mi, że bedziemy testować 20
    czy można przy takim scenariuszu zakładać, że tworzymy uszko od filiżanki czy nie, bo za nisko podeszło?
    thx
  • Re: technicznie Autor: ~Observer [93.105.177.*]
    Przy tym ff i obrotach to możesz sobie tutaj widzieć, uszko, widełki, mokre podkoszulki, młoty, i walce. Co ci technika na takich spółkach?
  • Re: technicznie Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    ok, popisałes się - wybieram mokre podkoszulki
    ale pytałem o formacje techniczne, a nie o ff i obroty
    jak przyjrzysz się wykresowi, to Cię może olśni, że coś tam jednak się sprawdzało
    ale ściągnij z oczu te mokrą podkoszulkę najpierw :)
  • Re: technicznie Autor: ~Observer [195.160.253.*]
    ależ ja się wcale przed tobą nie popisuję.
    Mozesz sobie tutaj widzieć wszystkie warianty świec i młotów tylko co z tego skoro jeden inwestor ze średnim portfelem na takich spółkach jest w stanie namieszać tak że wyjdzie ci z twoich przewidywań jedno wielkie G.......
  • Re: technicznie Autor: ~marc [46.250.168.*]
    Dnia 2021-01-12 o godz. 19:05 ~AdrianMaliniak napisał(a):
    > mam pytanie do techników jak widzicie sytuację
    > na moje amatorskie oko zatrzymaliśmy się na fibo 38,2 odbicia ostatnich spadków, wyglada mi, że bedziemy testować 20
    > czy można przy takim scenariuszu zakładać, że tworzymy uszko od filiżanki czy nie, bo za nisko podeszło?
    > thx

tak. to jest solidne wsparcie-przsedtem opór i zniesienie fibo 50 wzrostu z 15 na 25. wskaźniki mają jeszcze miejsce na spadek. brak dywergencji pozytywnych jedynie sts slow daje sygnał. wariant 2. powrót na 25 spadek i dalej góra albo dół. - poziomy kanał na h1. teraz też obstawiam chociaż mała podbitkę nawet w wariancie spadkowym pzdr
    dzięki
    pozdro
  • Re: technicznie Autor: ~Anavrin [31.60.147.*]
    Spójrz na tygodniowy. Od pięciu tygodni mamy tendencję wzrostową i taką pozostanie do 15 lutego. Potem realizacja zysków lub jeszcze trochę urośnie i dopiero wtedy. Na pewno będzie atak na 45, ale czy będzie nowy szczyt? Zależy od rynku. Spółka ma kasę, przychody i zyski. Rozwija się i nie jest balonem. A Bankiera można poczytać dla śmiechu, jak kółkowicze są cicho, znaczy, że kupili i czekają na wzrosty. Przy pierwszym większym oporze wywalają i kwiczą, jaki to parch, śmieć i że będzie płacz i majątki potrącone. Gdy cena zejdzie do wsparcia, ładują papier i czekają na kolejne wzrosty, pisząc poematy miłosne o spółce, jaka to cudowna i taniutka. I tak kółko się zatacza. Kółkowicze hehe. Ten miesiąc będzie grany pod zyski za 4q i będzie rosło. Pozdrawiam.
    widzę. czarna świeca dwudniowa. -brzydka tygodniówka jak narazie
    Oceniasz świecę tygodniową we wtorek? Haha... dobre. Niezły technik z Ciebie.
    Dnia 2021-01-12 o godz. 20:43 ~Anavrin napisał(a):
    > Oceniasz świecę tygodniową we wtorek? Haha... dobre. Niezły technik z Ciebie.

czytaj ze zrozumieniem haha. - się szykuje
    To poczekaj do piątku i wtedy ocenisz świecę. Dzienne oceniasz o 10:00? Idź się doucz trollu.
    do twojego poziomu w/w wypowiedzi się nie zniżę .żegnam
    test wsparcia na ok. 20 - fibo 50% wzrostu
    ostatnie fibo ok. 18,6-7
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać