To nie jest flaga, ponieważ flagi formują się w ciągu kilku dni a tu kus "wisi" pod oporem już 13-tą sesję i i nie ma siły na przebicie. Im dłużej opór jest oporem tym jest silniejszy a tym samym trudniejszy do pokonania. Na MACD już się generuje sygnał S - tylko patrzeć jak runiemy w dół
Dnia 2021-01-12 o godz. 12:24 korbatechnikat napisał(a): > To nie jest flaga, ponieważ flagi formują się w ciągu kilku dni a tu kus "wisi" pod oporem już 13-tą sesję i i nie ma siły na przebicie. > Im dłużej opór jest oporem tym jest silniejszy a tym samym trudniejszy do pokonania. > Na MACD już się generuje sygnał S - tylko patrzeć jak runiemy w dół
Spadek rozpoczęty teraz kurs 0,532. Otwarta droga na 0,45
Dnia 2021-01-13 o godz. 13:05 korbatechnikat napisał(a): > Dnia 2021-01-12 o godz. 12:24 korbatechnikat napisał(a): > > To nie jest flaga, ponieważ flagi formują się w ciągu kilku dni a tu kus "wisi" pod oporem już 13-tą sesję i i nie ma siły na przebicie. > > Im dłużej opór jest oporem tym jest silniejszy a tym samym trudniejszy do pokonania. > > Na MACD już się generuje sygnał S - tylko patrzeć jak runiemy w dół > > Spadek rozpoczęty teraz kurs 0,532. > Otwarta droga na 0,45
poczekajmy na koniec, jak się skończy na 0,554 to nic nie będzie jeszcze przesądzone
Dnia 2021-01-13 o godz. 16:30 ~skubas napisał(a): > Do tej pory myślałem, że tylko XTB tak potrafi ćwiczyć moją cierpliwość.....myliłem się, nie tylko :))
mnie tak photon przeciągnął, ale opłaciło się być cierpliwym :). Na herbatkach też z dwa lata siedziałem. Tutaj zaledwie od maja , więc nie jest źle, tym bardziej że całkiem ładny plus na dzisiaj