• droga Polimexu ? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    branża co prawda inna ale dobrze i uczciwie prowadzona , ta firma miałaby szansę być notowana w okolicach obecnej ceny PXM

pozostaję sceptyczny co do właścicieli , ich produkty to kwestia smaku , pandemia wpłynęła na zmianę diety , zamknięte restauracje zmniejszyły konkurencję dla dań gotowych

posiadam hobbystyczną ilość tych akcji
  • Re: droga Polimexu ? Autor: ~Zenon [88.156.132.*]
    pamapol spokojnie mógłby wypracowywac 20 mln rocznie zysku , wtedy wtycena będzie inna
  • Re: droga Polimexu ? Autor: ~maarc [213.238.127.*]
    W tym roku już tyle wypracowali, tylko ~10 mln poszło w rezerwę covidową.

• Re: droga Polimexu ? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2021-01-12 o godz. 14:27 ~maarc napisał(a):
    > W tym roku już tyle wypracowali, tylko ~10 mln poszło w rezerwę covidową.
    >
    to nie ważne ile wypracowali , ważniejsze jest kto wyzbierał te akcje na GPW , przykład wielu spółek które miałem np. Mirbud czy dawniej Swissmed pokazuje jedno gdy rośnie nie wypada szukać szczytu więc niech rośnie może moja kolekcjonerska ilość doczeka 5 zł ?
  • Re: droga Polimexu ? Autor: ~JS [193.238.180.*]
    Juz prawie zapomniałem o Pam na moim IKZE, a widzę, że cos się zaczyna dziać na papierze.
    Swoja drogą to trzeba być dobrym handlowcem żeby sprzedac mrozonej marchewki z groszkiem za 20 mln zł rocznie.
    JS
  • Re: droga Polimexu ? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2021-01-15 o godz. 11:48 ~JS napisał(a):
    > Juz prawie zapomniałem o Pam na moim IKZE, a widzę, że cos się zaczyna dziać na papierze.
    > Swoja drogą to trzeba być dobrym handlowcem żeby sprzedac mrozonej marchewki z groszkiem za 20 mln zł rocznie.
    > JS

odłączyli własne ssawki od spółki i nagle okaże się , że może być warta 12 zł a nie 1,2zł które nam oferowali w wezwaniu

[x]
FOODHUB 0,00% 2,68 2025-10-16 15:10:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.