branża co prawda inna ale dobrze i uczciwie prowadzona , ta firma miałaby szansę być notowana w okolicach obecnej ceny PXM
pozostaję sceptyczny co do właścicieli , ich produkty to kwestia smaku , pandemia wpłynęła na zmianę diety , zamknięte restauracje zmniejszyły konkurencję dla dań gotowych
Dnia 2021-01-12 o godz. 14:27 ~maarc napisał(a): > W tym roku już tyle wypracowali, tylko ~10 mln poszło w rezerwę covidową. > to nie ważne ile wypracowali , ważniejsze jest kto wyzbierał te akcje na GPW , przykład wielu spółek które miałem np. Mirbud czy dawniej Swissmed pokazuje jedno gdy rośnie nie wypada szukać szczytu więc niech rośnie może moja kolekcjonerska ilość doczeka 5 zł ?
Juz prawie zapomniałem o Pam na moim IKZE, a widzę, że cos się zaczyna dziać na papierze. Swoja drogą to trzeba być dobrym handlowcem żeby sprzedac mrozonej marchewki z groszkiem za 20 mln zł rocznie. JS
Dnia 2021-01-15 o godz. 11:48 ~JS napisał(a): > Juz prawie zapomniałem o Pam na moim IKZE, a widzę, że cos się zaczyna dziać na papierze. > Swoja drogą to trzeba być dobrym handlowcem żeby sprzedac mrozonej marchewki z groszkiem za 20 mln zł rocznie. > JS
odłączyli własne ssawki od spółki i nagle okaże się , że może być warta 12 zł a nie 1,2zł które nam oferowali w wezwaniu