Ale odkopaliscie skamielinę. Podejrzewam że po 3 miesiącach to dodruk już jest w cenie. Próbujcie czegoś lepszego. I nie ma nic nadmuchanego w spółce gamingowej której kapitalizacja wynosi 17 mln zł(np: taka Pyramid games dopiero niedawno powstała, nic jeszcze nie wydała a kapitalizacje ma 100 mln), w dodatku premiera obiecującej aplikacji eSPORTSbase za kilka sesji i platforma Raisemana z każdym dniem też coraz bliżej. Pierwszy kwartał zaraz się kończy, przetrwalismy go bez większego szału, tak jak było do przewidzenia, drugi powinien być już ciekawszy, a kolejne dwa to albo wzrost zainteresowania pod premierę raisemana albo wzrost zainteresowania po premierze, zależy jak dobry będzie marketing ze strony CDT/INC/PLW/GPW i jakie będą ogólne nastroje na giełdzie. Ale generalnie docelowo kierunek jest jeden i chyba widać jak na dłoni jaki...
Raisemana jest już gotowa od listopada/grudnia 2020, ale teraz wszystko w rękach KNF. Przykra sprawa że trzeba czekać na całą tą biurokrację, ale widać procedury tyle trwają. Może to przez Covid a może zawsze tak było, nie wiem. Dzwon do KNF może podadzą Ci dokładną lub chociaż przyblizoną datę ukończenia tych procedur. W każdym razie warto czekać, to kwestia tygodni/miesięcy, a nie lat.
Gdzie byla mowa o debiucie w listopadzie 2020? Ja szczerze powiedziawszy nie kojarze takiego info... chętnie zobaczę skąd to się wzielo? Natomiast kojarzę info o jesieni tego roku :)
co jest w cenie ??? cene zobaczysz jak zostaną dopuszczone , czemu Ty nie bierzesz po 2,9 jaktaka okazja ???? acha , już jesteś ,, zapakowany ,, ...dajesz okazje innym ,
A czy ja coś piszę że jest okazja? Okazja była po 1.5 zł, teraz jest normalna cena. Choć w piątek(bo raport będzie pewnie w czwartek po sesji, jak zwykle) może się okazać że jednak okazja, zobaczymy. I tak, jestem zapakowany, swego czasu miałem tu ponad 70% portfela. Pozostałe 30% poszło ostro w górę więc teraz mam około 40-50% i 0 wolnej kasy na dokupienie bo zainwestowałem w dwie inne spółki. Nie napisze jakie bo nie chce naganiać ale też są przyszłościowe jak CDT. To się nazywa dywersyfikacja. I czekam na rozwój sytuacji, jak z którejś wyjdę to może tu jeszcze coś kupię, choć na jednej założyłem że posiedzę dłużej niż tu, jakieś 4-5 lat. Póki co mam akcji ile mam i mi styka. Zauważ że tu prawie nikt nie kupuje, bo mało kto o tej spółce wie a ostatnio w mediach przycichło, ale też nikt nie sprzedaje bo akcjonariusze widzą potencjał. A że się wszystko trochę przeciąga, no cóż, to jest giełda. A ty żeś wyskoczył z tym starym tematem na 2 dni przed rocznym po co?
Podoba mi się termin 4-5 lat.. przy tego typu inwestycjach. Nie uznam tego za naganianie wiec z checia poznam Twój typ na inną spółkę we wczesnje fazie rozwoju.
Co do coddeadict to cisza służy temu żeby sobie powoli dokupować. Przyszłość pokaże czy mieliśmy rację.
mam te akcje , niewiele , ale czysto spekulacyjnie , od kupienia większej ilości zniechęca mnie przeszłość tej spółki , a i obecne tzw. inwestory ( gry? ..sto piędziesiąta spółka ze stajni ? ..trzymajcie mnie ..) , oby to nie szło drogą Biomass ....od miskanta ..po...loty kosmiczne ,