Zawsze mnie zastanawia, teraz wszyscy zdziwieni? Nie wiem czy taka wycena jest właściwa ale przecież każdy tu wiedział że dużo więcej niż rynkowa czy wezwania. Teraz tylko parytet wymiany trzyma kurs...
@cykle Tak to prawda, chciałem oddać po 18zł,, ale to było wieki temu :) A tak na serio to było przed żadaniem NWZA przez Czarka i przed listem SII. Teraz czekam z podjęciem decyzji do wlanego, a potem do końca skupu czyli na dziś 20.01.2021 Czechowicz nie bądź pazerniak daj po 30zł no po 25zł i ja już cie niepokoić nie będę. budowa domu ruszyła, ale i nowa Opitma Sportwagon by się przydała ;)
Mam ponad kilkanaście tyś po 8,xx. choć pierwsze 50szt kupiłem po ponad 30zł.
To jest dobre "Został on sporządzony na zlecenie grupy zagranicznych inwestorów, którzy interesują się spółką PEM – wynika z informacji zawartych w tzw. disclamerze... "
cyt ''Wycena niemiecka więc dla nich nawet PL to też zagranica :-)'' no niemiecka a, raczej polska w zagranicznym opakowaniu http://eastvalueresearch.com/#about z reguły, za kasę zainteresują się wszystkim
@fanpli nabijam się. Adrian Kowollik i już wszystko jasne dla mnie :-) Ale posunięcie słuszne ze strony Cezarego (?). Jedna zapłacona wycena vs druga zapłacona wycena :-)