Jest super Zawory u niektórych popuściły i dokupione i tak trzymajmy. Jeszcze parę dni i informacje zarządu. Ten kto ma słabe serce powinien siedzieć na wig 20. Teraz huśtawka . Tak jest jest zawsze na początku roku. Ale jak jest sprzedawca to i musi być kupujący. Mnie pocieszają pakiety które śmignęły. Tez się załapałem.
Witam Jeszcze troszeczkę przytrzymamy zawory na huśtawce i będzie dobrze. Na razie cwaniaczki grają na panikarzach ale to jest normalne. Ja dokupiłem i czekam na boskie słowa zarządu
Jeśli tak się stanie to szaleństwo na EAH takie jak na ???? i to pozostawiam do szukania w necie. Pozdrawiam
Witam Wczorajszy dzień i spore obroty. Ktoś próbował zbić kurs i stracił troszkę kasy. Mówiłem huśtawka. Wykresy i wyliczenia pokazują kierunek północny. Czekam tylko na informacje zarządu o walnym i podziale zysków. Te informacje dla spółki teraz sa najważniejsze. Jeśli tak jak oczekuję połowę zysku przeznacza na wykup akcji a pozostała kasę na dywidendę to wyjdzie ok 1,5 na akcję. Jeśli wszystkie dokumenty złoży zarząd w terminie to jeszcze wpadnie spora kasa z tarczy 6. Dobieram małe pakieciki licząc na sporą przebitkę i uśrednienie do końca tygodnia. Czekam na info zarządu. Pozdrawiam
Wczoraj napisali i to jest dobra informacja że zgodnie z uchwałą z 2018 skupują akcje własne. Maja coraz mniej czasu na to. Tak jak pisałem wcześniej będzie rosło a komu zawory puściły i oddał to niech teraz cierpi. Niech tylko pokaże sie publikacja o propozycji uchwały o dywidendzie to strzeli ostro. I wtedy się zacznie walka o ten papier. Przyznaję że juz wystrzelałem sie z kasy i czeeeeekam.
I takie dziobanie 50 - 250 sztuk . Na poziomach 20-28 ustawione większe pakiety. Czekamy na projekty uchwał i rozmów inwestycyjnych. Dobrze że w zeszłym roku na początku roku nie mieli takich wyników jak teraz. Dostana kasę z tarczy
Marazm na spółce czyli stabilizacja. Może wreszcie Kłosek zrealizuje swoje pomysły. My inwestorzy czekamy na jakieś info. Chłopaki z zarządu rzućcie jakąś informacją
No i wszystko jasne dopiero w kwietniu powiedzą ile zarobili. Skrzypek rozgrywa piłeczkę znakomicie. Skupują w przedziale 17,50 -19 i takie skubanie. Zobaczcie że sporo pakietów jest na poziomie 25zł - 30zł.