• Idzie nowe i lepsze !!! Autor: ~barry [77.255.171.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BVT-S-A-Przystapienie-do-rozmow-w-sprawie-mozliwych-rozwiazan-strategicznych-w-zakresie-prowadzonej-dzialalnosci-8034912.html
  • Re: Idzie nowe i lepsze !!! Autor: ~gsegseg [83.22.205.*]
    w zakresie nowych technologii, hmmm, ciekawe o co chodzi
  • Re: Idzie nowe i lepsze !!! Autor: select [77.255.50.*]
    Może coś z JRH będą planować?
    JRH zaktualizował swoją strategie i ma kłaść nacisk na nowe technologie. W akcjonariacie KUPCA jest Artur Górski więc powiązań można się doszukiwać.
    Tak tylko głośno myślę....
  • Re: Idzie nowe i lepsze !!! Autor: select [77.255.50.*]
    No ciekawie się zapowiada, chociażby dlatego, że sam komunikat jest inny w treści niż obserwowanych przeze mnie spółek, które miały mieć inwestora lub się z kimś łączyć.
    Grunt pod te negocjacje był przygotowany dosyć długo: sprzedaz 12% glosow trzem podmiotom w transakcjach pakietowych, zamiana akcji uprzywilejowanych na zwykle, WZA, zatwierdzenie warrantow...

Nowe zbliża sie dlugimi krokami i nie sposób nie wspomnieć o spółce KUPIEC, którą ma połowę udziałów w BVT.
    Tam też będzie odjazd na wyższe poziomy, a i z arkusza można wessac 30k akcji zanim będą widły.

Ja już szykuje popcorn i noga na nogę, bo zarówno tu jak i tam komunikaty będą moim zdaniem leciały jak z rękawa.
  • Re: Idzie nowe i lepsze !!! Autor: ~xxx [94.78.153.*]
    chyba się zaczyna
  • Re: Idzie nowe i lepsze !!! Autor: ~wefwefwe [83.22.205.*]
    obroty rosną, bedzie moc
[x]
LEXBONO 0,00% 0,07 2026-05-27 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.