Super pomysł z wejściem w nowy rynek i widać świeżą krew w Pamapolu. Oby tylko ta współpraca z Olą Nguyen miała charakter partnerski i nie potraktowali Jej jak akcjonariuszy mniejszościowych parę lat temu, tj. wykorzystać i kopas w d... Bo zajawki na to już widziałem że strony p. Kierownik marki gdy powiedziała cyt. "Ola ma urodę kojarzącą się z kuchnią Azjatycka" co było strasznie prostackie.
Chodzi mi o 1:07:15. W ogóle ta kierownik marki słabo wypadła. Nie wiem jakie miała wcześniej sukcesy, o ile w ogóle jakieś miała, ale sprawiała wrażenie jakby wsadzili ją na to stanowisko, bo powiedziała że lubi jeść sajgonki...
Pani kierownik nadrobiła wszystko swoją prezencją jednak dzisiaj zadziałał na nią zwyczajnie stres i zapewne krótki okres przygotowania. Dwie Ole powinny mocno że sobą współpracować :)
Oby. Ale 2 baby, gdzie jedna młoda, ładna, egzotyczna, a druga bardziej wiekowa I przeciętna, w dodatku która będzie chciała obniżać znaczenie Oli Nguyen dla sukcesu marki i przypisywać go dla siebie... Jakoś tego nie widzę, obym się mylił!