Ubieranie przy obrotach 40 tys. akcji? JC i AG mają prawie 2,8 mln akcji. Musieliby tak ubierać do maja żeby wyjść, a biorąc pod uwagę, że najpierw trzeba podbić żeby sypać, to do sierpnia by im zeszło, tyle że już po paru sesjach leszcze by się pokapowały, że "something is no yes" i nici z planu. Zrozumcie że tu gra idzie o odwrotne przejęcie i w zależności od tego czym ta spółka się zajmuje, to będzie tu petarda albo rakieta, bo nikt nie zbiera 65% wszystkich akcji dla niewypału.
A ty niby co robisz? Przypadkiem przechodziłeś z tragarzami? Zobacz sobie ile nad progami są obaj panowie. Ile mogą wywalić zanim będą musieli o tym poinformować i zabawa się skończy? Ja policzyłem i bronię swojego zdania. Ty potrafisz policzyć czy ci napisać jak krowie na rowie?
Policzyłeś czy dalej będziesz fikał i się kompromitował? JC ma 15,82% akcji czyli 0,82% nad progiem, może wywalić jakieś 40 tys. akcji bez informowania o tym rynku. Pan Górski ma jeszcze gorzej, bo ma ponad 40% akcji a przy udziale powyżej 33% trzeba informować o każdej zmianie o 1% w dół lub w górę (1% = 49000 akcji). W tym roku nie było sesji w której obroty przebiłyby 100 tys. sztuk. No wymarzone warunki do dystrybucji, chyba tylko dla takich geniuszy matematyki jak ty
Policzyłeś tak jak kolega prosił? Od kiedy Ciszewski z Górskim są w akcjonariacie MBF? Kiedy ostatnio główni akcjonariusze MBF sypali ulicy akcji przekraczając próg? Masz bardzo liche argumenty. Dlaczego w ogóle się tu udzielasz?
Dnia 2021-01-11 o godz. 16:16 ~AnkulBęs napisał(a): > Policzyłeś tak jak kolega prosił? Od kiedy Ciszewski z Górskim są w akcjonariacie MBF? Kiedy ostatnio główni akcjonariusze MBF sypali ulicy akcji przekraczając próg? Masz bardzo liche argumenty. Dlaczego w ogóle się tu udzielasz?
Bo sprzedał po 1 zł a ja od niego właśnie kupiłem :) no i teraz nie czuję się chyba on najlepiej widząc jak go wydyma.......:)))