Według informacji sprzedała w 12 h, więcej produktów Sfd niż innej marki w kilka dni ! Trwają rozmowy na temat rozszerzenia działalności na rynku europejskim ! Także produkt ma wzięcie
Na profilu facebookowym sfd gniezno (próbowałem wkleić link, ale forum nie pozwala, łatwo znaleźć wpis) widnieje informacja o debiucie sprzedaży w piątek (wpis z godziny 15). Mimo to cena zjechała w ciągu sesji z 4,38 na 4,08. W piątek rano byłem zdziwiony kto tak niecierpliwie kupił w jednej transakcji po 4,38 za kwotę 70 tysięcy złotych. Po południu ktoś zebrał całkiem sporo po 4,20 od wystraszonych dalszym zamknięciem siłowni. Teraz piątkowy przebieg sesji już mnie nie dziwi.
Na twitterze mąż Deynn (@iammajewski) chwali się ilością zamówień:
Miło mi poinformować, że tylko w piątek (!) od premiery, marka ALLDEYNN przyjęła ponad 10000 zamówień (!)... to jest wielka liczba, ogromna, niespotykana w takiej dziedzinie w Polsce. We wtorek większość paczek powinna być u zamawiających, czekamy! omg, wow
(Nigdy nie spodziewałem się, że będę zarabiać na działalności instagramowch influencerów, co za czasy...)
No to ja powiem że nie spodziewałem się aż takiego zainteresowania na starcie. Przyjmując średnią wartość zamówienia na poziomie 250zł mamy 2.5mln przychodu a to już znaczna wartość biorąc pod uwagę przychód sfd. Przebicie 5 zł przed wynikami za grudzień o którym już wcześniej pisałem chyba coraz bliżej.