• Ciekawe Autor: ~Mat [91.241.33.*]
    Kupiłem akcje w czerwcu pięknie rosło. Wszyscy sie rozpisywali jakie to nie będą kokosy i co i lipa. Od pół roku widziałem na konkretnym haku -60% lekko. Jakimś cudem odbiło chociaż wszyscy pisali że śmieć i dno. Sprzedałem z lekkim plusem. I chyba historia się powtarza znowu naganiają na wzrosty.co to będzie że super, euforia kraina miodem i mlekiem płynąca. Uważajcie!!!
  • Re: Ciekawe Autor: ~analityk [5.91.60.*]
    A to twój wątek?
    https://m.bankier.pl/forum/temat/9206847
    Wtedy była jazda spekulacyjna teraz grane pod fotovoltaikę jazdy sam decyduje
    Gratulacje że zarobiłeś nikt nie nagania do kupna
  • Re: Ciekawe Autor: ~Mat [91.241.33.*]
    Nie to nie mój wątek. Zresztą możesz sprawdzić IP.
    Będę obserwował nadal present24. Stres był. Nie życzę nikomu źle.tylko przestrzegam przed euforią
  • Re: Ciekawe Autor: ~Ramzes2 [89.68.35.*]
    Mat. Zostaly otwarte pojedyncze karty. Mniej wiecej wiemy w jakim kierunku bedzie to teraz zmierzalo.... a potencjal jest tu OGROMNY... I KTOS TO ZAUWAZYL. Wygenerowany wtedy (w lipcu) ruch opierał sie na zupelnie innych podstawach... o oze w presencie wtedy wielu moglo tylko pomazyc. Spolka sie zmienia, ida zmiany i gdzie nas to doprowadzi .... zobaczymy. Cierpliwosc tutaj jak nigdzie indziej wskazana ... pozdrawiam
    Dokładnie tak spokojnie zobaczymy co dalej. Wystarczy pisania niech sami się wyjaśni bo wiele nie wiemy.
    Zgadzam się że trzeba być cierpliwym szczególnie na naszej bananowej giełdzie. Spójrzcie tylko ile mamy już firm OZE. Miałem akcje Columbia. Mam nadal akcje bergholding. Spójrzcie na jakich są poziomach. Columbia jeszcze ujdzie ale Berg? 50% od swojego szczytu a kasy mają sporo.
    Powodzonka i pozdrawiam
    No i sam widzisz, nie naganiaj rynek dam to oceni
    Cierpliwość popłaca wiem to po Novavis,photon i Columbus
    Życzymy powodzenia
    Ostatnie co bym chciał robić to naganianie. Opisałem tylko swoją historię z present24. I tylko tyle.
    Pozdrawiam
    Spokojnie szacunek
    Miłej niedzieli, ja postanowiłem zostać na dłużej i jadę na walne
  • Re: Ciekawe Autor: ~Janusz [88.156.132.*]
    Nie strasz ludzi człowieku, to ze sie ubrales bo Cie kostka nagonił to twoja wina, dobrze ze udalo Ci sie wyjsc na +. Teraz inna sytuacja bo jest wchodzenie w fotowoltaike i przy oficjalnym ESPI (nie tylko PKD) będzie tu rakieta
[x]
PRESENT24 -0,50% 0,10 2025-11-07 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.