• Top Spółki 2021 - link Autor: ~Topspolki2021 [79.110.195.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=k0CGZ4BlkGQ
  • Re: Top Spółki 2021 - link Autor: ~HiperBessaMCI [46.204.52.*]
    GAMES OPERATORS S.A.: Ustalenie daty premiery gry Rustler w wersji na PC w sklepie Steam w formule Early Access 18.02.21 no to nam to co chciałem. Jutro wszystkie oczy na GOP
  • Re: Top Spółki 2021 - link Autor: ~Reznor [188.147.108.*]
    Witam zdążyłem kupić przed wybiciem 23,xx w zeszłym tygodniu. Gra zapowiada się ciekawie. Liczę na pokonanie ostatnich szczytów, jak dobrze pójdzie
  • Re: Top Spółki 2021 - link Autor: ~HiperBessaMCI [46.204.49.*]
    No to elegancko . 2 tygodnie temu to na GOP było kilka osób, dziś forum zawalone . Rusek rośnie jak szalony, dziś 3 miejsce wśród polskich gier premier
  • Re: Top Spółki 2021 - link Autor: ~Reznor [89.64.122.*]
    Sam z chęcią sobie zagram w EA, humor dobry, na forum GOP akurat nie zaglądam, ale samo to, że pojawil się w najmocniej rosnących to z pewnością przyciągnęło uwagę wielu osób... problem moze ok 35,xx, ale jeśli będzie hype, a na to liczę to może być szybko przebite. Ostatnio zwiększyłem też zaangażowanie w nanogroup, a potem wypłynęło info o możliwe sprzedaży maseczek z filmem biobójczym. Może być dobry temat do spekulacji. Mam też już od 1,5 roku Clnpharma i w końcu coś się zaczyna dziać po stronie dopinania badań eksetamina i dzisiaj info o patencie w USA na inhibitory GPR40, stąd wnioskuję, że zaczyna się krystalizować powoli strategia spółki - dobrze, że porzucili temat covidowy, jako pierwsi że spółek biofarmaceutycznych, wówczas sporo osób było zdziwionych, ale ostatecznie wyszło na plus dla spółki
[x]
VARSAV -0,36% 0,55 2025-10-10 15:52:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.