Nie wiem co ci odpisać byś zaraz kolejny raz nie straszył mnie sądem jak onegdaj bywało! Więc postaram się w miarę grzecznie...
Pluto możemy się nie zgadzać ale kiedy zaczynasz kłamać to o czym mamy dyskutować?
400-500 mln zł to był post o całorocznych przychodach: Pierwszy post w watku:"Frisco zostało sprzedane za 2x przychody jeszcze przed tzw pandemią. Na ile mogą być wycenione nowe akcje i te które chce sprzedać MCI? Przychody Answear za 2019 to 311mln zł. Ile będzie w 2020r, 400mln zł a może nawet 500mln zł???" Mój kolejny post w wątku:
"Answear nie mam pojęcia jak to wycenią. 2x przychody za 2020r (prognozowane) i byłoby super i byłbym bardzo zadowolony..."Mój czwarty post w tamtym wątku:
"Biorę w ciemno wycenę 3x półroczne przychody. Bo giełda nie ta, no i wielkość nie ta i zasięg też mniejszy..." https://www.bankier.pl/forum/temat_ipo-answear,40361143.html Twoich postów o 2x przychody to nawet nie będę przytaczał!!!
I qrwa najlepsze jest to, że obaj prognozowaliśmy jeszcze przed drugą falą covida, gdy przychody po na początku roku były słabiutkie, a wręcz w 1Q Answear miał kłopoty.
A teraz na koniec, wiem że zrobiłeś to specjalnie jesteś zbyt bystry by nie zrozumieć że post był o przychodach.... Nie ma zamiaru się ciągać po sądach z takim typkiem jak ty.
Zresztą już niedługo się ode mnie uwolnisz i będziesz mógł tu pisać psalmu pochwalne nt Czechowicza i MCI.
Czyi skoro to IPO takie udane to w 1Q mamy IPO Morele??? Tak zapowiadali, więc zobaczymy czy było naprawdę udane czy tylko robią dobrą minę do złej gry....