• Ramzes 2 Autor: ~grey [83.238.155.*]
    czytam, bo czytam te wszystkie dywagacje , ( wszyscy mogą pisać ,jak i śpiewać ),ale czy jakiś cwaniak (vel twardziel) da mi odpowiedż , do jakich poziomów wytrzyma presję. Na poprzedniej podbitce się przejechałem ,no cóż , jak tam kiedyś pisałem jestem hazardzistą , ale teraz to nie jest podbitka, i kto jest rezolutny czuje to , tak jak ja. Pozdro Ramzes2.
    ps.
    dla ciekawskich ,( moja średnia to 0,138, choć kupowałem też po 0,27zł , i to na poprzedniej akcji)i.
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~Tak [93.218.137.*]
    Ja uważam ze 1 zl jest jak najbardziej realne bo kupuję sie przyszlosc a nie przeszłość do tego tym razem jest inaczej niz w sierpniu mamy szypki raport przygotowany pod kogoś i walne z planem wejścia w nowe biznesy do tego jak dojdzie jakies polaczenie wspulpraca z innymi podmiotami może być wysoko ja na dziś nie widzę powodu do sprzedawania tymbardziej ze główny akcionarjusz nie bedzie sprzedawał swoich akci tez.
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~Ramzes2 [89.68.35.*]
    Grey. Taj jak pisałem od dawna , cierpliwosc tutaj poplaci.... teraz dopiero sie zacznie... idzie nowe.... pozdrawiam :)
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~analityk [5.91.60.*]
    Patrząc jak inne spółki, które weszły w fotowoltaikę się rozwinęły w bardzo krótkim czasie dla mnie jest oczywiste że to będzie spółka roku
    W końcu dotarło to do prezesa, iż to jest przyszłość! Nazwisko inwestora poznamy już niebawem bo wszystko wskazuje na to że spółka przechodzi w nowe ręce
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~szerp [212.160.172.*]
    Dnia 2021-01-09 o godz. 21:35 ~analityk napisał(a):
    > Patrząc jak inne spółki, które weszły w fotowoltaikę się rozwinęły w bardzo krótkim czasie dla mnie jest oczywiste że to będzie spółka roku
    > > W końcu dotarło to do prezesa, iż to jest przyszłość! Nazwisko inwestora poznamy już niebawem bo wszystko wskazuje na to że spółka przechodzi w nowe ręce

Również tak uważam, obecnie to nie jest ruch spekulacyjny, oczywiście dla kółkowiczów tak, ale ci co wytrzymają te perturbacje związane z mocnym bujaniem kursem, myślę, że nie stracą, bo za niedługo to będzie zupełnie inna spółka, działająca w zupełnie innej branży, mocno dofinansowywanej przez UE oraz rząd.
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~sss [83.3.206.*]
    Dnia 2021-01-09 o godz. 20:48 ~Ramzes2 napisał(a):
    > Grey. Taj jak pisałem od dawna , cierpliwosc tutaj poplaci.... teraz dopiero sie zacznie... idzie nowe.... pozdrawiam :)

lawina ruszyła
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~bzyk [77.255.180.*]
    A może tylko zamknęli "lukę" !?
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~Ork [37.30.32.*]
    SPOKOJNIE LUDZIE!
    Wiedzą ile akcje są warte bo w piątek był blok!
    Nie panikujcie!
    W ten sposób zbijecie cene!
    SPOKÓJ
    Weszli w fotowoltaike więc czekamy na 50gr :)
    POZDRAWIAM
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~sss [83.3.206.*]
    jest pozytywna informacja, że na drugich dolnych widłach dzisiaj się zatrzyma
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~Ork [37.30.32.*]
    SPOKOJNIE ODBIJE SIĘ!
    Macie wydmuszki i tylko zbijecie kurs :)
    LUZIK i czekamy
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~Tak [93.218.137.*]
    Dokładnie ja czekam do walnego.
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~damianpatro [185.45.53.*]
    spokojnie czyścimy przedział 24-30 gr!
  • Re: Ramzes 2 Autor: jaculaa [78.154.92.*]
    kiedy walne ?
  • Re: Ramzes 2 Autor: ~szerp [212.160.172.*]
    Dnia 2021-01-09 o godz. 21:35 ~analityk napisał(a):
    > Patrząc jak inne spółki, które weszły w fotowoltaikę się rozwinęły w bardzo krótkim czasie dla mnie jest oczywiste że to będzie spółka roku
    > > W końcu dotarło to do prezesa, iż to jest przyszłość! Nazwisko inwestora poznamy już niebawem bo wszystko wskazuje na to że spółka przechodzi w nowe ręce

Również tak uważam, obecnie to nie jest ruch spekulacyjny, oczywiście dla kółkowiczów tak, ale ci co wytrzymają te perturbacje związane z mocnym bujaniem kursem, myślę, że nie stracą, bo za niedługo to będzie zupełnie inna spółka, działająca w zupełnie innej branży, mocno dofinansowywanej przez UE oraz rząd.
[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2025-09-19 13:21:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.