• 4 zł Autor: ~LudzkiLucek [46.76.72.*]
    Ja to tak widzę. I to już niedługo.
  • Re: 4 zł Autor: ~all [195.114.160.*]
    potwierdzam, patrzę przez te same okulary
  • Re: 4 zł Autor: ~AkcjonariuszAtrem [85.221.143.*]
    Dobre czasy przed spółką - za czwarty kwartał będzie zysk, a w 2021 podwojenie przychodów ( na kanale YouTube Immobile gadali, że tak oczekują).
    A wiadomo, że przy tak znacznej poprawie to kurs też będzie co najmniej podwojony.
  • Re: 4 zł Autor: 2blackraven [89.64.73.*]
    Wystarczy prześledzić co się działo z kursem Projprzem po przejęciu przez Immobile - 8zł w momencie przejmowania, nieco ponad rok później 23zł. BTW. spółka mocno niedowartościowana obecnie, mimo coraz większych przychodów i rozbudowy mocy produkcyjnych.
  • Re: 4 zł Autor: ~Inwestor_długoterm [5.60.182.*]
    To się zgadza. Człowiek by tak chciał od razu, żeby wystrzeliła w górę ale te systematyczne, małe wzrosty są o wiele zdrowsze w długim terminie. Ja tu także widzę 8-10 zł jeszcze w tym roku.
  • Re: 4 zł Autor: ~Spokojnie_do_góry [46.76.36.*]
    I to mi się podoba!
    Kultura wypowiedzi na forum i jej poziom dobrze świadczy nie tylko o akcjonariuszach spółki ale również o samej spółce.
    Brawo!

• Re: 4 zł Autor: ~Mirrr [31.182.152.*]
    Dużo więcej....:-)
  • Re: 4 zł Autor: ~Inwestor [37.7.191.*]
    Ok, to słabe rączki już się wysypały, jesteśmy po znakomitym raporcie, możemy rosnąć :)))
  • Re: 4 zł Autor: ~Racjonalny [87.248.80.*]
    Parę miesięcy temu też wróżyliście akce po 5zł i więcej. I co z tego wyszło naganiacze?
  • Re: 4 zł Autor: ~Piotr_56 [37.248.176.*]
    Spokojnie, ja się cieszę, dobieram co chwilę bardzo tanio spółkę, która niedługo pokaże swoje prawdziwe, pozytywne oblicze. Nie biorę z prawej, niecierpliwi mi sami wrzucają do koszyczka powoli :)

A te 4 zł - będzie z pewnością. Ja sobie poczekam.
  • Re: 4 zł Autor: ~Inwestor [77.115.143.*]
    Ja się dziwię tylko kto i po co specjalnie tak ten kurs dołuję codziennie 1 akcją przez już przeszło 9 miesięcy?

[x]
ATREM 0,82% 49,00 2025-11-07 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.