• Wybicie górą Autor: ~Legolas [83.26.167.*]
    Witam może tym razem wybijemy górą z tego boczniaka. Wiecznie na tych poziomach nie będziemy. Im dłuższy boczniak (konsolidacja) tym mocniejsze wybicie.
  • Re: Wybicie górą Autor: ~Sheep [78.11.162.*]
    Ja cię... Nie widzisz że mróz złapał? Wiesz co się wtedy z Puszkiem dzieje? No..., pobryka i się uspokoi. Prawdziwe szaleństwo to pewnie koło wiosny będzie.
  • Re: Wybicie górą Autor: ~Omka [89.64.58.*]
    Oo, Sheep, pozdrawiam akcjonariat.
    Hej :) Dawno wsiadłes do tej rakiety?. Bo ja dopiero co, kawaleczek. I nie wiem czy to teoria wsiadu czy mnie chłopaki nie lubią :( ,bo Puszek się suszył. Chyba moc pokazują na razie bo do premier jeszcze trochę... Albo na tę rybkę ma już ochotę:))) hihihi
  • Re: Wybicie górą Autor: ~Omka [89.64.58.*]
    W FI V tez wchodzilem zanim zrobilo sie glosniej. Tutaj powolutku skubalem, moze nadszedl juz czas... Nie jest to fundament jak w FI V ale oamuetam jak KK H spuscilen na poczatku pandemii i... Pluje sobie w twarz do dzisiaj takze czekam cierpliwie.
    Haha, a kto to wiedział na wiosnę 2020 że z KK Herbal nie trzeba będzie czekac i 3 lata A wokół było tyle promocji. Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem, Takich strzałów groszówek było kilka , choćby FastFinance, czy słynne 4 Mas Teraz niektórzy się chwalą że mieli przed startem, ale czy to prawda? :) Jak nie masz kogoś kto da cynk, to niestety trzeba na czuja kupować :) A w czasach czarazy z węchem to moze być różnie :)
    Więc na razie trzymamy się naszych perełek :)))
    Powiodzenia Tobie Omka, akcjonariuszom Ditix ( w tym sobie) w 2021, oby było równie dużo wzrostów jak w 2020!
  • Re: Wybicie górą Autor: ~Obserwator [31.2.17.*]
    Mało wiecie o giełdzie jakie 4 mas hitem były Ciastka z Krakowa po 40 gr nikt nie kupował a po 15 zł z rąk se wyrywali tu dopiero jazda się zacznie przy 5 zł
    No mało wiemy, mało.. My takie zielone ludki :(
  • Re: Wybicie górą Autor: ~Obserwator [31.2.17.*]
    Bardzo mało kmiotki
    Kmiotki -zmiotki :))))
[x]
DITIX 0,00% 0,19 2026-05-13 09:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać