Jak co na walnym?!? Epsi czytać! Fotowoltaika! Tu jest ciągle śmiesznie tanio, czy kupisz dziś za 30 czy w poniedziałek za 50, to jak za darmo, skoro niedługo będzie 3 zł i 64 gr. A docelowo może i 10 zł, a może i więcej.
Jak skąd??? Hillela tak napisał. Zobacz na niego ile tu siedzi na tym forum - musi być już ekspertem jeśli chodzi o fon. Jak pisze ze będzie 3.64 to będzie.
oczekujesz, ze ktos ci sprzeda inside na tym forum? Nie? To nie rozumiem celu twojego pytania. Mam ta spolke 3 lata i nigdy nic tu sie nie zadzialo co mogloby wplywac na fundamenty. Czysta spekula. Wiekszosc tu nie rozumie walka z akcjami premiowymi. Jedyne co moze stymulowac wzrost to akcje bitcoina, a reszta to sny o potedze. Tylko nikt nie wie czy i ile oni maja tych bitcoinow teraz.Ja bede ja trzymal dalej bo mam taka strate, ze te wzrosty nie robia na mnie wrazenia, podobnie jak na poczatku zeszlego roku. Tu na bank jest wieksza szansa na zamrozenie kapitalu albo rychla realizacje straty niz zysk.
Mozesz wyjasnic co masz na mysli piszac o walku z akcjami premiowanymi? Teoretycznie zwiazane z tym sa realne pieniadze z kapitalu zapasowego ... takze nie sa to puste papiery ... a ide za tym pieniadze.
To tylko opinia twoja gram tu od początku nie jest tak źle 80 nawet po 80 Zeta ostatnie lata to 1.88 . Ostatnio przed epidemiom 0.32 gr spadek na 0.08 groszy zapakowałem pod jaja i następna górka 0.20 sprzedałem i przeczytasz link mój to pisałem spadnie na 0.08 czekałem znów pakowaliśmy teraz już Piątek już zawieszenie było 0.3.27 .to przebiliśmy się teraz droga otwarte i jest rejestracji akcji na depozyty