Panowie i Panie!
Pragnę wlać w Państwa wiadro pozytywnych emocji i cierpliwości. Zainwestowaliśmy w podmiot, który skazany jest w tym roku na sukces. W zeszłym roku na kilka miesięcy przed wymianą kas dla branż z lipca kurs chodził po około 9-10zł (a to na jakiś czas przed jak zaznaczam). Do tej pory zmieniło się tylko tyle, że wymianę odroczono o rok, a poza tym zupełnie NIC. Proszę się nie bać bo ten rok jest powtórką z rozgrywki sprzed kilku lat. Mądry człowiek zbiera teraz te akcje, aniżeli sprzedaje. Tak samo było na XTB... Kiszonka, każdy gardził tym walorem aż nadszedł czas wybicia. Tutaj mamy o wiele mniej akcji, więc zdecydowanie lepiej, chociaż nie ukrywajmy, że obrót też zdecydowanie mniejszy. Jedno wiem. Na tym walorze chcę wyjść przy zarobku 170% i radzę jedno... NIE BAĆ SIĘ!
czy zauważyliście że po podaniu komunikatów przez Rockb o wyjściu kurs spółek rósł: np. Elektrotim, Izostal, Relpol, Vindexus w przypadku elzaba sytuacja wygląda zupełnie podobnie
to samo aktualnie na TOYA. Po podaniu info w listopadzie o sprzedaży przez Rockbr kupiłem TOYA w grudniu po 5,95 zł i teraz powoli kurs zaczyna iść w górę. Mają chłopaki dar do wychodzenia :)
UP, to będzie lada chwila. Jak pisałem o opuszczeniu Elzaba, to nie z jakiś powodów technicznych, merytoryczny, a tylko dlatego, że to będzie oznaczało, że nie rozumiem tej spólki i otoczenia.
Ty to już maksymalnie przeginasz z tym ordynarnym naganianiem i zachęcaniem do kupna .A ten ostatni wpis nadaje się do KNF i zapewniam cię ,ze pośle tam maila z info o próbie manipulacji kursem .A kolega z Elzab będzie ci wdzięczny .Po IP szybko ujawnia twoje personalia.
Jak tam papierowy milionerze ? Co AT nie działa? ,Zdradze ci tajemnice AT zawsze działa.Ignoranci na chwile tylko zamilkną ,a potem apiać od nowa. Ile razy już to przerabialiśmy
Walduś mądralo, napisz mi kiedy będziesz kupował i po ile. Tak z dobroci serca, albo aby pokazać, że nie jesteś pajacem. Ile ci spadło jak przy 5,7 pisałeś o spadkach, no ile? Nie napisałeś, że przy 5,20 będą takie obroty, że można spokojnie dokupować. A ja wróżką nie jestem w odróżnieniu od ciebie. Walduś, a może ty jesteś z tych co teraz chętnie kupują i obroty generujecie dla picu? Bo Walduś jak wytłumaczysz logikę, że jeszcze niedawno 1500 szt było ciężko wygenerować, a tu nagle taki skok. Polecam jednak remak przeanalizować. Tylko, że remak jest na dużo wcześniejszym etapie niż elzab.
A po za tym Walduś, gdybym sprzedawał wówczas jak, to radziłeś, to naprawdę nie wiadomo gdzie by dzisiaj kurs był. Jeżeli, to sztuczny ruch, to zapewne dzisiaj było by już koło 7PLN. Bo najpierw pierdykło by na jakieś 4PLN. Wiem Walduś, że na to liczycie, ale pobawcie się trochę dłużej. AT generalnie jest dla pajaców jak mi nie wierzysz, to przeanalizuj analizy techniczne biur maklerskich. Poczekaj sobie na ceny banków PKN i zresztą wielu innych, a teraz nagle wszystko ma rosnąć, bo taki jest cel AT. Reklamować ruch.