tutaj wszystko zostało rozposane i jest skrupulatnie realizowane i biedna ulica co łapie grosze nic nie zmieni swoim naganianiem na spadki i sypanie po 10 tys sztuk to jest śmieszne bo jak walec jedzie to wszsytkim akcje z łapek wykreca
Dnia 2021-01-08 o godz. 14:33 ~akuku napisał(a): > Przy 40gr wam sypna skolko ugodno.
Owszem, kilku powieszonych na haku pewnie się ucieszy z tego faktu, że kurs po kilku miesiącach po nich wrócił, ale czy na pewno sypną, skoro wówczas była czysta spekulacja (albo ktoś mocno już zbierał), a obecnie jest gra pod konkrety związane z nowym, bardziej intratnym pomysłem na biznes. Tak więc nie wydaje mi się, aby dużo hakowych się wysypało, bo akurat nadarzyła się okazja, bo zaraz się okaże, że pędzący pociąg ściągnie ich z haka i pojedzie dalej bez nich :))
Dlatego do czerwca mamy bardzo długi okres antycypowania kursu. Czy będzie kilka złotych za akcje i sporo z nas zarobi na tym bardzo dobre pieniądze.......to tylko zależy od naszej wytrwałości.
Widać po wpisach że trochę nas zostało a ci co kumaci to zarobią. Zanim było info o wejściu w fotowoltaikę to pojawiały się posty na ten temat ( można spraedzić). Co niektórzy mocno się zdziwili że to jednak fakty a nie spekuła i dali wyleszczyć się z akcji. Pozdro dla twardych graczy ! Do zobaczenia na wyższym poziomie.
Dnia 2021-04-10 o godz. 19:28 ~Xawery napisał(a): > Mylnie napisałem że do 30.07, ale lockup jest do 30 czerwca br., a więc czekamy i obserwujemy a kto > > ma dość czekania niech sprzeda.
to będzie właściwa decyzja bo może być kolejny aneks do lockup