To będziecie brać po 5zl przed premierą niedowiarki.
Wszystkie trolle się wtedy zamkną.
Oczywiście jak jest spokój, bo nie ma trailerów, premier i wyników kwartalnych to zainteresowanie znikome. Taka głupota to tylko na ddi. Kupuje się za wczasu, a nie jak nagle górne widły i nie wiadomo co się dzieje.
Dnia 2021-01-08 o godz. 10:32 ~LLL napisał(a): > SKAD TY SIE URWAŁES???
Czyli stało się to co sądziłem, zwykła podbitka +20% i zaraz potem zjazd :D dodatkowe trolle zostały ubrane, bo każdy tutaj sypie papier aby wyjść jak tylko lekko odbije. Od zarządu też dawno nie było żadnego newsa, nad czym w ogóle pracują... prezes pewnie dalej cyberpunka ogrywa i nie ma czasu na pierdy w stylu info dla akcjonariatu. Więc sami sobie odpowiedźcie jak to ma rosnąć?
Tu siedzą nadal goście, którzy ewentualnie wejdą po 1.30 zł. Każdego miesiąca skowyt będzie coraz głośniejszy. Ten kto nie słuchał złotych rad jest już na solidnym plusie, a to dopiero początek.
Ale trolle powiedzą, że słaba spółka i prezes tylko gra w gry zamiast je robić. Prezes jest od prezesowania. Może grać w gry ile mu się podoba. Od robienia gier ma ludzi. Geniusze biznesu. Żenada
Wiele razy podawałem argumenty przeciw, jeden podałem nawet post wyżej. Wy za to nie potraficie podać ani jednego. Jedynie potraficie wyzwać osobę co krytykuje, tylko dlatego że już kupiliście śmiecia i nie chcecie wtopy, a tym samym przyznać się do błędu xd
PS. Nie wiem z kim ale z kimś założyłem się czy DDI zrobi nowe ATH do maja br.
Przesłanki za tym, że DDI ma duże szanse na byczy wzrost kursu: bardzo dobre wyniki finansowe, niska kapitalizacja, wsparcie ze strony Bloobera, możliwość realizacji gier w znanym na całym świecie uniwersum Vamipre the Masqerede, szansa na współpracę z Sony (serial na bazie Serial Cleaner), nabycie znacznej liczby akcji w transakcjach pakietowych poza rynkiem, coraz większe obroty na walorze. To na ten moment wystarczy. Golasom pozostaje skowyt na peronie.
Będzie relokacja kapitału na inne spółki gamingowe. Niech numer 1 spada. Tu będzie kilka złotych więcej do końca roku.
Przesłanki za tym, że DDI ma duże szanse na byczy wzrost kursu: bardzo dobre wyniki finansowe, niska kapitalizacja, wsparcie ze strony Bloobera, możliwość realizacji gier w znanym na całym świecie uniwersum Vamipre the Masqerede, szansa na współpracę z Sony (serial na bazie Serial Cleaner), nabycie znacznej liczby akcji w transakcjach pakietowych poza rynkiem, coraz większe obroty na walorze. To na ten moment wystarczy. Golasom pozostaje skowyt na peronie.