• Nie chcecie po 2zl? Autor: ~Polonista [188.147.51.*]
    To będziecie brać po 5zl przed premierą niedowiarki.
    Wszystkie trolle się wtedy zamkną.
    Oczywiście jak jest spokój, bo nie ma trailerów, premier i wyników kwartalnych to zainteresowanie znikome. Taka głupota to tylko na ddi. Kupuje się za wczasu, a nie jak nagle górne widły i nie wiadomo co się dzieje.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~LLL [81.15.175.*]
    SKAD TY SIE URWAŁES???
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~Polonista [188.147.51.*]
    Misiu, z kosmosu. A dzięki temu wiem, że kto nie kupi teraz ten przegrał życie.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2021-01-08 o godz. 10:32 ~LLL napisał(a):
    > SKAD TY SIE URWAŁES???

Czyli stało się to co sądziłem, zwykła podbitka +20% i zaraz potem zjazd :D dodatkowe trolle zostały ubrane, bo każdy tutaj sypie papier aby wyjść jak tylko lekko odbije. Od zarządu też dawno nie było żadnego newsa, nad czym w ogóle pracują... prezes pewnie dalej cyberpunka ogrywa i nie ma czasu na pierdy w stylu info dla akcjonariatu. Więc sami sobie odpowiedźcie jak to ma rosnąć?

Srak :) jak nie ogarniasz bo nie masz wiedzy to twój problem
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~bartek [88.156.128.*]
    Tu siedzą nadal goście, którzy ewentualnie wejdą po 1.30 zł. Każdego miesiąca skowyt będzie coraz głośniejszy. Ten kto nie słuchał złotych rad jest już na solidnym plusie, a to dopiero początek.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Ale trolle powiedzą, że słaba spółka i prezes tylko gra w gry zamiast je robić.
    Prezes jest od prezesowania. Może grać w gry ile mu się podoba. Od robienia gier ma ludzi.
    Geniusze biznesu.
    Żenada
    Oświeć mnie królu złoty, bo wszystkie Twoje komentarze to bezwartościowe wpisy, nie ruszają mnie takie teksty naganiaczy xd ps. Spółka śmieć
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~AKOS [46.93.20.*]
    Odezwal sie autor wartościowych wpisów "spółka śmieć".
    Wiele razy podawałem argumenty przeciw, jeden podałem nawet post wyżej. Wy za to nie potraficie podać ani jednego. Jedynie potraficie wyzwać osobę co krytykuje, tylko dlatego że już kupiliście śmiecia i nie chcecie wtopy, a tym samym przyznać się do błędu xd
    PS. Nie wiem z kim ale z kimś założyłem się czy DDI zrobi nowe ATH do maja br.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~Polonista [83.7.114.*]
    Są rzeczy, do których nie masz dostępu. I nigdy nie będziesz mieć.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~bartek [89.151.47.*]
    Przesłanki za tym, że DDI ma duże szanse na byczy wzrost kursu: bardzo dobre wyniki finansowe, niska kapitalizacja, wsparcie ze strony Bloobera, możliwość realizacji gier w znanym na całym świecie uniwersum Vamipre the Masqerede, szansa na współpracę z Sony (serial na bazie Serial Cleaner), nabycie znacznej liczby akcji w transakcjach pakietowych poza rynkiem, coraz większe obroty na walorze. To na ten moment wystarczy. Golasom pozostaje skowyt na peronie.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~Realista [37.47.61.*]
    Nie chcecie po 2zł bo niedługo oddacie po 1.5zł albo niżej i będziecie w kolejce stali żeby ktoś to chciał
    Chciałbys xd oj synek, nie wiesz co mówisz.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~Wojtek [94.254.176.*]
    Realiscie pozostało dawać łapik w dół. Pięknie obserwować tę rozpacz.
    Chciał po 1.3 a tu lipa bo rośnie.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~Rado [176.115.84.*]
    Jestem ciekaw, ile przez ponad rok trollowania udało im się zebrać tego papiera
    Niech zbierają. U mnie nie ma szacunku żaden leszcz co obrzydza spółki innym. Gardzę takimi ludźmi. To najgorsze ścierwa jakie istnieją.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~ja [81.15.175.*]
    w tym tygodniu nr.1 wchodzi ponizej 200. to to gówno wroci na 1,6
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~bartek [89.151.47.*]
    Będzie relokacja kapitału na inne spółki gamingowe. Niech numer 1 spada. Tu będzie kilka złotych więcej do końca roku.

Przesłanki za tym, że DDI ma duże szanse na byczy wzrost kursu: bardzo dobre wyniki finansowe, niska kapitalizacja, wsparcie ze strony Bloobera, możliwość realizacji gier w znanym na całym świecie uniwersum Vamipre the Masqerede, szansa na współpracę z Sony (serial na bazie Serial Cleaner), nabycie znacznej liczby akcji w transakcjach pakietowych poza rynkiem, coraz większe obroty na walorze. To na ten moment wystarczy. Golasom pozostaje skowyt na peronie.
  • Re: Nie chcecie po 2zl? Autor: ~Wojtek [94.254.176.*]
    O! Coś się zmieniło. Ostatnio miało spadać na 1.3 zł. Teraz już na 1.6 zł. Żenujący naganiacze.
[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.