Możliwe, że ktoś wyprzedaje przy pojawieniu się kupujących. Na Radpolu w wezwaniu poszło w wezwaniu ponad 30 % akcji przy cenie 2 PLN, pomimo, że akcje kiedyś stały o wiele wyżej. Na Izostalu wyprzedaż odbywała się miesiącami......
Tu się szykuje jakaś grubsza operacja w terminie do 1 roku. Takie jest moje spojrzenie na tą spółkę. Może wezwanie. Trzeba śledzić nie tyle kurs co obroty.
Dnia 2021-01-08 o godz. 14:14 ~ktk napisał(a): > Tu się szykuje jakaś grubsza operacja w terminie do 1 roku. Takie jest moje spojrzenie na tą spółkę. Może wezwanie. Trzeba śledzić nie tyle kurs co obroty.
myślę, że znacznie szybciej... teraz... ładnie wyciskają ostatnich niewierzących:)
Dnia 2021-01-11 o godz. 17:22 ~Inwestor napisał(a): > Rockbridge, Rockbridge, Rockbridge sypie jak tylko urośnie o 50 groszy. > Zostało mu jeszcze ponad 1 700 000 akcji, więc sypał będzie dłuuuugo.
niekoniecznie. w ostatnie kilka dni sesyjnych przewaliło się juz z 0,5 mln akcji. w tym tempie to dwa tygodnie i mogą się wyczyścić do zera
Dnia 2021-01-12 o godz. 10:26 ~relek napisał(a): > skoro fund wychodzi po co przepłacacie, poczekajcie niech zbija kurs dopiero wtedy zacząć kupować
kurs juz był zbity do 4,5. Teraz jest ok. 5,9 zł. Czy będzie niżej? Oczywiście, może być, tak samo jak mogą się powymieniać na tym poziomie i iść wyżej. a jak się fund wysypie, to tu może być 9, 10, 12, i 15 zeta też, a może i więcej