• PIĘKNIE Autor: ~RED [37.190.232.*]
    Życzę brasterkowi RAJDU jak w 2014 roku!
    Styczeń 2014: ok 2,9 zł
    Kwieceń 2014: 34,4 zł

POWODZENIA!

• Re: PIĘKNIE Autor: ~Aliakcza [185.12.23.*]
    Też tak mi się wydaje że na tyle wyskoczymy RED jak myślisz na ile teraz polecimy
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~RED [37.190.232.*]
    Oj żebym to ja wiedział....
    Kiedyś pisałem o formacji spodka o celu MINIMUM 1,2 zł ...
    Tutaj JEDNO info o pozytywnym zabarwieniu (jakaś REALNA umowa, a nie jakieś pierdoły o współpracy międzynarodowej, pozytywny finał restrukturyzacji) i kurs może być o wiele wyższy. 1,2 zł to byłby PIKUŚ.
    Nie wiem, jaka jest przyczyna tego ostatniego wzrostu o 50% w kilka sesji. Mam nadzieję, że to nie jest znów POMPKA pod sprzedaż akcji, aby objąć nowe. Ostatnio dość sporo tego nakupowali....
    POWODZENIA!
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Rew [212.182.112.*]
    Niech pompują, może uda się wyjść bez straty ;)
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~miro [188.146.65.*]
    18% wykręcić za 200 tys keszu to dobry wynik. Na razie pompka do góry, brak podaży, tani pieniądz. Jak pojawi się obrót na sesji około 2 mln zł to będzie sygnał dystrybucji. Tym razem może przypompują dwa razy wyżej niż ostatnio.
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Tylewtemacie [37.47.62.*]
    Mam nadzieję że większość ulicy wyskoczy około 1zł i może wtedy się coś zacznie dziać
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Aliakcza [83.1.161.*]
    dozbierali dozbierali i z emisji O też sporo kupili coś się będzie działo tylko dlaczego nie ma dokładnego stanu akcjonariatu kto ma ile papiera ale to się okaże do 15 stycznia
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~76 [89.73.137.*]
    Na tyle co nic.
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Buc [89.73.137.*]
    A ty rozumku nie masz? Pewnie nie, skoro wisisz na tym bankrucie od dawna.
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~JanP [178.43.231.*]
    Braster to gwiazda ,u będzie jazda :)
    Podaj argumenty, to podyskutujemy...

Oczywiście przy spółkach w restrukturyzacji AT można sobie włożyć w buty, ale jeżeli jednak nie włożymy jej w buty, to całkiem nieźle to wszystko wygląda.
    Może robimy 5 fal? Pierwsza już była, zrobił kurs 1,2 zł. Przyszła fajna korekta i może ruszamy z 3 falą na 2 zł.
    Kurs pięknie wyszedł ponad SMA 15, 45, 100 i, co dla mnie ważne, dziś wyszedł ponad SMA200. Dla długofalowców to niewątpliwie dobry znak... Zaraz krótsze SMA zaczną przebijać od dołu dłuższe SMA.
    Wskaźniki na K, no może być ciekawie :)
    POWODZENIA!
    SMA200 jak widać powoli zaczyna się wybijać ku górze lecz kiedy przetnie SMA 100 widać że będzie rajd tak jak RED piszesz !
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~mario [188.146.65.*]
    Kiedy będzie 5zł?
    Taką mam średnią.
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Stefan [89.73.137.*]
    Nigdy.
    będzie będzie i to już wkrótce zobaczycie już niebawem
    Tak się pięknie wszystko układa :)
    Ale to dopiero początek drogi....
    MIŁEGO!
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Aliakcza [5.173.27.*]
    RED tak jak pisałeś 2021 rok będzie pięknym rokiem dla brastera
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~at [5.173.137.*]
    Na tej gieldzie nic nie moze byc normalnie tylko zawsze wyglupy.
    I tutaj....
    W okresie OCT - JAN macie piękną formację ORGR, z pięknymi wsparciami na SMA200, ostatnia korekta z 0,9 na 0,65 IDEALNA na powrót do linii szyi, i dziś PIĘKNE odbicie.
    SMA pięknie przebiło SMA 45 i SMA 200, a teraz czekam na przebicie SMA200 przez SMA45. Oscylatory ok (jak dla mnie).
    Gdyby to była normalna spółka PAKOWAŁBYM po korek...
    Niestety to spółka w restrukturyzacji i jestem tu czysto spekulacyjnie.
    Ale moi drodzy, szczególnie św. Tomaszu prawiący tutaj kazania, blisko 10 lat temu kupowałem, też na początku spekulacyjne, OPTIMUSA po kursie kilku złociszy. I... każdy zna historię późniejszego CD PROJECT RED.
    I św. Tomaszu już wiesz skąd ten mój nick...
    POWODZENIA!
  • Re: PIĘKNIE Autor: madarot [89.77.188.*]
    Niech wam rosną akcje do nieba! ja tylko chcę żeby oddali mi pieniadze za obligacje!
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Aero [95.155.70.*]
    To wróci na 20 PLN. Jest formacja spodka. Przebijamy dziś linię trendu spadkowego. Spółki technologiczne teraz będą grane na GPW.
    A dlaczego kupiłeś obligacje o tak wysokim oprocentowaniu? Czy nie z żądzy zysku?Musisz się nauczyć, że duży zysk to duże ryzyko. I trzeba było kupić jak było na mininach, teraz miałbyś duuuuuzo więcej kasy. Jest szansa, że to dopiero początek, także wsiadaj i nie płacz na forum!!!
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Esell [5.173.113.*]
    A czy termografia zaczyna być popularna? Nie sadze
    Nie sądzę, byś długo grał na giełdzie i zarabiał pieniądze...musisz odróżniać fundamenty od spekulacji. Dziś to tych czysto spekulacji o minimalnym zabarwieniu fundamentalnym. Jeżeli jednak będzie finansowanie, to ty dopiero zaczniesz myśleć o zakupie, a ja Ci te akcje sprzedam...
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Esell [5.173.113.*]
    Czyli spekulacyjnie termografia działa
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~RED [37.47.147.*]
    Tobie nic w głowie nie działa...
    to jakieś tam info od REDA....
    POWODZENIA NOWYM, a w szczególności św. TOMASZOWI!
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~Aliakcza [94.254.144.*]
    RED lecimy dalej nie ma co patrzeć na innych nie chcą kupować niech nie kupują jest dofinansowanie będzie układ z wierzycielami będzie zakończone postępowanie restrukturyzacji tak ja to widzę a ty RED?
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~madarot [89.77.188.*]
    jakim wysokim oprocentowaniem? uważasz, że WIBOR6m-cy plus 5,7% to wysokie oprocentowanie. Obecnie WIBOR to 0,27% +5,7=5,97% w skali roku. Gdy kupowałem obligacje WIBOR wynosił 1,85%. Uważasz ze to wysokie ryzykowne oprocentowanie? gdy kupowałem obligi to na lokacie można było uzyskać 4% w skali roku. Na giełdzie kupując akcje to dopiero ryzyko. No cóż i tal olali nas i nie chcą spłacić - to takie typowe polskie, jak potrzeba to mili a jak czas sie rozliczyć to złodziejstwo wychodzi i nic im nie grozi.

• Re: PIĘKNIE Autor: ~Aliakcza [95.90.253.*]
    co ty człowieku piszesz teraz o ryzyku ktoś kto nie umie grac na giełdzie to wiadome że ma w stu procentach ryzyko
  • Re: PIĘKNIE Autor: ~grubesumy [46.204.48.*]
    "lekko" odleciales
    tak dla przypomnienia....

Kto posłuchał REDA w niecały miesiąc przytulił prawie 100% :)

Jak ważny jest poziom ok. 1,2 proszę sobie spojrzeć na 3 szczyty: OCT 2019, AUG 2020 i dziś :) Warto także spojrzeć szerzej razem z 2018 SEP-DEC.
    Jeżeli to przebije będzie to ważne wsparcie :)
    POWODZENIA dla starej gwardii, która jest ze mną o minimów i dla nowych, którzy w okolicach 1 zł dostrzegli perełkę :)
    ObserwatoR już nagania na braster i to mnie niepokoi.
    Tak czy siak korekty takie jak dziś rano będą - muszą być!

Widzę tutaj mnóstwo nowych osób, które NIESTETY nie znają historii tej firmy, nie znają specyfiki produktu - dla mnie usługi, którą świadczą. Widzą tylko zmiany ceny akcji i to mnie niepokoi... Jeżeli chcemy przesunąć wajchę na FUNDAMENTY, a jestem powoli skłonny też to zrobić (obecnie to dla mnie tylko spekulacja), to potrzeba nam także stabilizacji w akcjonariacie.
    Tak czy siak przyszły tydzień może być bardzo ciekawy.
    Pozdrawiam starych akcjonariuszy, którzy są ze mną od minimów i nowych akcjonariuszy!
    Cierpliwości i powodzenia!

• Re: PIĘKNIE Autor: ~Aliakcza [94.254.227.*]
    Ja kupiłem nie duży pakiet około 200 tysięcy papiera i nie żałuje była pokusa żeby sprzedać po 1.10 w tamtym roku lecz się wstrzymałem .
    Bądź ostrożny kiedy inni są chciwi bądź chciwy kiedy inni się boją
    Tak dla przypomnienia ;)
    MIŁEGO!
    Bardzo fajny dzień, prawda?
  • Re: PIĘKNIE Aliakcza Autor: ~OdZeraDo [94.254.225.*]
    Brednie !
    Po 1.10 było raptem pół dnia a i wtedy było sprzedać bo byś później miał rok czasu na odkupienie między 0,60-0,34. Inwestor z koziej...
  • Re: PIĘKNIE Aliakcza Autor: ~Aliakcza [95.90.253.*]
    Nie chciałem sprzedać po 1.10 bo te akcje będę trzymac do 20 zł więc nie gadaj mi jaki ze mnie inwestor kupiłem po to żeby zarobić grube miliony a nie parę dziesiąt tysi
  • Re: PIĘKNIE Aliakcza Autor: ~RED [37.190.232.*]
    Niewielu zostało z poziomów minimum na kursie. Był ze mną taki arek, który ciągle pisał przeciwko mnie, jeszcze jeden podszywacz RED, też leszcz nad leszcze. Gdzie oni są?Jak sobie przypomnę te ich mądrości... I pomyśleć, że za XXXk akcji brastera płaciło się "grosze"...Miłego!
    ja już jestem 245 % na plusie więc lecimy dalej sprzedam po 20 zł jak ktoś będzie chciał a ci którzy będą o mnie pisać że jestem nic nie wartym inwestorem zrobię zdjęcia transakcji jak sprzedam po 20 zł pozdrawiam wiernych akcjonariuszy
    Przydałby się komunikat o wejściu do akcjonariatu... Na razie jedziemy na czystej spekulacji z funduszem i z wywiadem prezesa. Kiedyś pisałem o 3 fali, którą robimy. Nie trwa ona w nieskończoność. Choć przykład biomedu pokazuje, że z groszowych poziomów można zrobić 32,8zł. I też jadąc na czystej spekulacji o niby leku na covid19. Taki wynik byłby rewelacyjny :) Merkator to już inna bajka, tam są milionowe zyski, a może i mld... Ali może kupiłeś pod moje wpisy sprzed wielu miesięcy, a może nie, i tak gratuluję!
    RED to nie prawda kupiłem pierwszy raz brastera w 2019 roku leciało w dół usrednialen jak było po 20 gr dokupilem i tu jestem do dziś mam 245 % na plusie ale to taki mini kapitał który przeznaczyłem na akcje brastera zakopalem se w myślach i nie sprzedam tanio czekam na szczyty z przed lat ale czy tak się stanie ty byś mi mógł powiedzieć milego wieczoru
    Było na końcu coś w tym stylu, z poziomów minimum pamiętam arka i mojego podszywacza. To byli moi oponenci. Tak czy siak silniki spekulacji rozgrzane do czerwoności. Ale i na takich daleko się leci!
    Rynek wykupiony także lecimy do góry
  • Re: PIĘKNIE Aliakcza Autor: ~London [82.152.41.*]
    Czesc RED!
    CO TO SIE NAROBILO!!Pamietasz jak robilem sledztwa co do obszaru dzialan Brastera i punktow sprzedazowych?
    Wyszedlem po kursie 0.25!! ponad 150tys akcji..az wstyd i serce sie kroi jak patrze co sie stalo z tym kursem!!
    Pozdrawiam i mam nadzieje ze wikszsc z was jest zarobiona tutaj!
  • Re: PIĘKNIE Aliakcza Autor: ~Tye [37.47.158.*]
    Widzicie jakie tu są straty o czym wy piszecie
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.