30....od razu 50... Długopisy i medaliki nie wypaliły nawet ze szwajcarskimi slupami? To energii sie zachciało hehe nie do wiary. Doi Tomal z Olą dalej biednego inwestora z ulicy.... Ze tez soe ludzie na to nabierają. Majstersztyk
Nie 50 gr a kilka zł, może i kilkanaście. Jak już będzie po 10 zł bujać to się inwestory będą mogły zastanawiać czy opłaca się jeszcze kupować czy już balon. A póki co nic tylko kupować i nie patrzeć na cenę bo i tak tanio. Patrz na Columbusa ze złotówki czy dwóch na 100 zł ponad urósł. A w czym p24 gorsze? Albo bliższy czasowo przykład - kkherbal z kilkunastu gr na 2.8 zł, w miesiąc niecały.
Dziś spojrzałem na wykres i powiem tyle to wszystko było ukartowane, arkusz pusty, ktoś tam ma jakieś drobne akcje ale to drobnica, na wykresie widać akumulacje od lipca. Akcje już wyzbierane. Pozamiatali tutaj drobnych. Teraz pewnie czeka nas rajd na szczyty zobaczymy ja mam tylko 10 k akcji ale nie oddam ich łatwo czekam. Zobaczymy jutro może się skuszę na jakiś pakiet poniżej 0,20 jeśli będzie taka możliwość.
Każdy mysli czy to prawda ale kto nie rezykuje szampana nie piję. Ja myślę ze oni albo się połączą z inną firmą albo nawiąza współpracę na pewno będzie wiecej inf dlatego tak sie spieszą z raportem i walnym.
Dokładnie dotego jakis projekt i dotacja pare milionow z uni. Pamietajmy ze spolka ma prawie 5 milionów gotówki do zainwestowania. Może juz coś zrobili dlatego w ostatnim raporcie brakowało 1 miliona .
Tomi, spokojnie ,wyluzuj , nie napalaj się ,jak mówi Ramzes2 ,cierpliwości. ps. łatwo powiedzieć ,jak apetyt rośnie w miare jedzenia, ja nie odpuszczam.