• 40 gr to minimum! Autor: ~Inwestor [37.47.60.*]
    Niżej nawet Komosinski nie oddawał swoich akcji. W/g moich obliczeń średnia była w okolicy 60 gr
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: ~zenit73 [37.30.24.*]
    Zgadzam sie z Toba, ale zeby taka wartosc byla lub lepsza moim zdaniem musi byc poparta dobrym-lepszym raportem niz ostatni.
    Pan Komosinski dal troche du...y z tym wywalaniem akcji i sploszyl jakis % inwestorow. Zeby odbudowac zaufanie (a nie wierze ze mu o to chodzi) musi sie pokazac z lepszej strony. zekamy
    Wiadomo wszem i wobec ze prezesi spolek nie dbaja o drobnych tylko o samego siebie i o swoj portfel.
    Czekamy bo coz innego nam pozostalo, skoro akcji swoich nie sprzedajemy na tych poziomach
    Pozdrawiam
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: ~Inwestor [37.225.18.*]
    Ja tam zbieram cały czas choć po prawej coraz mniej. Do raportu został miesiąc, może niezdecydowani jeszcze odadzą...
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    ..., a coż to się zadziało pod koniec sesji??? Pojawiło się gdzieś jakieś info, bo nic nie widziałem? Czy może obudził się ze snu zimowego jakiś "miś" i postanowił zwiększyć swoje zaangażowanie?

Ma ktoś może jakieś tajne wieści ze spółki?
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: ~zenit1973 [37.30.19.*]
    Bardzo ciekawa końcówka sesji - to fakt.
    Pisałem wcześniej że kurs pójdzie w górę, ale nie sądziłem że już :)
    Oby te zagrywki miały uzasadnienie w jakimś ciekawym info.
    Prezesik powinien się zrechabilitować po sierpniowej akcji z wysypem akcji.
    Może ma jakieś dobre wieści dla spółki i jej inwestorów.
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: ~Inwestor [37.225.18.*]
    Dobre informacje zawsze się przydadzą. Może tak z NSA wyrok lub nowy kontrakt?
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: ~Analityk [31.2.17.*]
    Tu nie będzie 40gr a 2 zł zróbcie że fota tego wpisu
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: ~UbranyS [188.146.225.*]
    po co mi tyle pieniędzy...?
  • Re: 40 gr to minimum! Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Drogi "Analityku". Fotka zrobiona! Trzymam Cię za słowo. Jeżeli dojdzie to do 2 PLN i to w tym roku, to wypije Twoje zdrowie, bo rozumiem, że taki okres miałeś na myśli, a nie w najbliższej dziesięciolatce.
[x]
COMECO -2,55% 0,13 2024-05-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.