• Jednak kupuję Autor: ~kupujący [89.65.118.*]
    Omijałem tą firme, bo nie widziałem potencjału na wzrost powyżej 39-40zł, ale teraz zaczynam skupować, bo OZE ich może bardzo solidnie wywindować. W dłuższym terminie wszystko zależeć będzie od tego jak firma usadzi się na tym nowym rynku i jak sobie z tym poradzą, ale na szybko to będzie mega wzrost i euforia. Musza tylko ogłosić oficjalnie to, czego wszyscy się już domyślają.
  • Re: Jednak kupuję Autor: ~Jarek [77.113.58.*]
    AC SA ma gigantyczny potencjał, czekamy na zmianę w strategii komunikacji z akcjonariuszami ...
  • Re: Jednak kupuję Autor: leshek1990 [95.160.159.*]
    póki co solarstag nie działa, wypełniłem formualrz kontaktowy dla klientów i nic, brak odzewu od dwóch tygodni.
    Nie rozumiem po co uruchamiać stronę skoro obsługa klienta nie działa. Jeszcze minie pewnie kilka kwartałów zanim coś się ruszy
  • Re: Jednak kupuję Autor: ~GPWInsights [89.64.95.*]
    Proponuję Wam skorzystać z rozwiązań przygotowanych przez www.gpwi.pl Będziecie mieli możliwość zarówno tworzyć własne wyceny DCF jak i modele prognostyczne oparte na algorytmach uczenia maszynowego. Już niedługo będzie to dostępne a twórcy obiecują, że nie jest to związane z żadnymi kosztami
  • Re: Jednak kupuję Autor: ~Wojtek [109.173.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ACAUTOGAZ -1,44% 20,50 2026-07-01 13:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.