• Dwa razy w tego syfa wszedłem Autor: ~jurek1234 [5.173.88.*]
    I żałuję że drugi raz wszedłem i mam stratę i niby firma dobra , buty maski a info żadnych nie ma . Już mam dość tego syfa tylko sprzedać że strata i co kupić ???
  • Re: Dwa razy w tego syfa wszedłem Autor: ~Sk [83.26.164.*]
    Myślę że trzeba brać pod raz trzeci i wreszcie porządnie zarobić 6 zł to powinien być tylko mały przystanek przy wzrostach
  • Re: Dwa razy w tego syfa wszedłem Autor: ~Ivo [37.30.48.*]
    Jurek ja tez dwa razy wyszedłem: raz po 7 i drugi raz po 6,7 i tez trzeci raz wszedłem - tym razem po 3,5 średnia. To moja najlepsza inwestycja w tym roku jak policzę zwrot. Tak wiec śmiało wchodź i czekaj - wartość spółki jest dużo powyżej 7pln wiec trudno się sprzedaje ale jak się jest konsekwentnym to da zarobić
  • Re: Dwa razy w tego syfa wszedłem Autor: ~we [193.192.177.*]
    Dnia 2021-01-07 o godz. 13:48 ~Ivo napisał(a):
    > Jurek ja tez dwa razy wyszedłem: raz po 7 i drugi raz po 6,7 i tez trzeci raz wszedłem - tym razem po 3,5 średnia. To moja najlepsza inwestycja w tym roku jak policzę zwrot. Tak wiec śmiało wchodź i czekaj - wartość spółki jest dużo powyżej 7pln wiec trudno się sprzedaje ale jak się jest konsekwentnym to da zarobić

Jak określasz tą wartość spółki, jak tu nawet C/Z nie ma? Chyba nie myslisz, ze w W4 nagle dowalą z nienacka jakis wielomilionowy zysk
  • Re: Dwa razy w tego syfa wszedłem Autor: ~mIRAS [176.221.121.*]
    jUREK, WAL WSZYSTKO W XTB...
    wiszę tu i nie chcę wyjść z 20\% str.,
    ale xtb gruby pakiet zakupiony, zresztą sami pewnie wiecie...
  • Re: Dwa razy w tego syfa wszedłem Autor: ~Miki88 [188.122.20.*]
    Nie martw się. Trzeba się umieć pogodzić ze strata. Ja tu utopiłem nominalnie blisko 18k PLN. Mówię poważnie. A byłem ponad pół roku i liczyłem na wiele. Nie wyszedłem na ok 8zl gdzie miałem ok 85% zysku. Pogodziłem się ze strata i zacząłem odrabiać gdzieś indziej. Z resztą pisałem wcześniej że dziękuję za takie inwestowanie. Obecnie czyli po dwóch, czy trzech tygodniach mam jakieś 40% tej straty odrobione. I głową spokojniejsza. A gdybym został to tylko widziałbym te nudy na kursie i kolejne minusy na koncie. Tu się więksi akcjonariusze nie cackaja z Wami. Firma fajna, prezes spoko... Nie polecam.
[x]
PROTEKTOR -2,02% 1,17 2026-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.