I żałuję że drugi raz wszedłem i mam stratę i niby firma dobra , buty maski a info żadnych nie ma . Już mam dość tego syfa tylko sprzedać że strata i co kupić ???
Jurek ja tez dwa razy wyszedłem: raz po 7 i drugi raz po 6,7 i tez trzeci raz wszedłem - tym razem po 3,5 średnia. To moja najlepsza inwestycja w tym roku jak policzę zwrot. Tak wiec śmiało wchodź i czekaj - wartość spółki jest dużo powyżej 7pln wiec trudno się sprzedaje ale jak się jest konsekwentnym to da zarobić
Dnia 2021-01-07 o godz. 13:48 ~Ivo napisał(a): > Jurek ja tez dwa razy wyszedłem: raz po 7 i drugi raz po 6,7 i tez trzeci raz wszedłem - tym razem po 3,5 średnia. To moja najlepsza inwestycja w tym roku jak policzę zwrot. Tak wiec śmiało wchodź i czekaj - wartość spółki jest dużo powyżej 7pln wiec trudno się sprzedaje ale jak się jest konsekwentnym to da zarobić
Jak określasz tą wartość spółki, jak tu nawet C/Z nie ma? Chyba nie myslisz, ze w W4 nagle dowalą z nienacka jakis wielomilionowy zysk
Nie martw się. Trzeba się umieć pogodzić ze strata. Ja tu utopiłem nominalnie blisko 18k PLN. Mówię poważnie. A byłem ponad pół roku i liczyłem na wiele. Nie wyszedłem na ok 8zl gdzie miałem ok 85% zysku. Pogodziłem się ze strata i zacząłem odrabiać gdzieś indziej. Z resztą pisałem wcześniej że dziękuję za takie inwestowanie. Obecnie czyli po dwóch, czy trzech tygodniach mam jakieś 40% tej straty odrobione. I głową spokojniejsza. A gdybym został to tylko widziałbym te nudy na kursie i kolejne minusy na koncie. Tu się więksi akcjonariusze nie cackaja z Wami. Firma fajna, prezes spoko... Nie polecam.