No właśnie myślałem o Allegro, ale stwierdziłem, że poczekam na 77,xx to mnie uprzedziłeś. Tez S-ki narazie w plecy, ale doplacam i jeszcze dzisiejszy odczyt NFP chyba liczą na eikszy stymulus. Sprzedalem narazie tez trakcje i bloober. Jesli spadnie poniżej lub blisko 2,00 to znowu wejdę. I złoto fowazylem przy 1853$. Pozdro Wers spokojnego weekendu
Witam Reznor. Możesz napisać dlaczego sprzedałeś Bloober? Po skupie akcji własnych wygląda na to, że zarząd wierzy w sukces Medium i Microsoft. P.S. Miałeś racje co do Forka... będzie dobrze :)
Witam ~inż_Mic. BLO sprzedałem głównie dlatego, że zagrałem ten sam schemat co z OML, czyli zapewne jeszcze wzrośnie, ale wolę być na gotówce. Nadal wierze w spory sukces medium, ale jeśli udałoby się kupić ponownie po mozliwej realizacji zysków to powrócę na spółkę, zysk blisko 180%. Aktualnie mysle o budowaniu pozycji na Starward industires i allegro. Dodatkowo mam, jak juz wspomniałem S-ki i stąd taka decyzja. Ale zapewne , jeszcze wrócę, nawet z powodu współpracy FOR i BLO :) powodzenia
Cześć wers. Masz jeszcze CDR? Wszedłem dziś i wczoraj że średnią 245, zastanawiam się czy nie za wcześnie ale wsparcie na 240 wygląda na spoko, a i wolumen na tych spadkach nie jest wielki jak na CDR, Liczę na jakieś pozytywne espi i na powolną podbitke pod raport, liczę na 340 ale się zobaczy, chyba przespałem banki :(
CDR to według mnie teraz duża gra na emocjach. Sam wziąłem pakiecik w okolicach 260zł i jak na razie minus. 239 broni się i po cichu liczę, że to się utrzyma, wtedy dobrałbym kolejny pakiet uzyskując lepszą średnią. Jeżeli zejdzie niżej to pewnie kolejna próba uśrednienia. To co dzieje się tam na forum, to typowa zagrywka farm trolli mająca na celu granie na emocjach. W mojej ocenie spółka zarobi naprawdę sporo pieniędzy na CP2077. Straszą pozwami, ale jak dla mnie to zasłona dymna, żeby zbić kurs. Dopracują wersje konsolowe i wpadnie kolejny duży pakiet "złota" to skarbca spółki. Ponadto spółka zarabia na GOGu. Wiedźmin nadal przynosi kasę. O ile dobrze pamiętam, trwają pracę nad kolejnym sezonem serialu. Jak ktoś jest wstanie trochę poczekać to powinien zarobić. Myślę, że osiągnięcie poziomów powyżej 300 zł nie powinno być wyczynem, ale jak będzie to zobaczymy.
Reznor, Bloober to ma jeszcze kilka kart do odsłonięcia i chyba to mnie najbardziej trzyma przy tej spółce. Finał M&A, projekt Black i do tego split. Jeżeli cena spadnie na 20 - 30 zł to może być chwilowe podbicie dobre do wyjścia. Cały czas się zastanawiam nad strategią. Zysk mam fajny, bo pona 100% a w przeliczeniu na złotówki daje mega zadowolenie. Zobaczymy. Liczę na jakieś info od spółki, które pozwoli wybrać strategię.
Cały czas kusi PCF. Premiera przesunięta, więc cena może spaść a to dobry moment na wejście. Orientuje się ktoś może, czy Outrider będzie miał multiplayer?
Cała idea Outriders to sieciowa kooperacja. SquareEnix przesunął premierę raczej nie z powodu chęci dopracowania ale zmianę strategii promocji, nie chcą powtórzyć innej swojej premiery z tego samego gatunku Marvel's Avengers.
Dzieki Izdek. Pomijając aspekty graficzne oraz ewentualne bug-i, taki tryb rozgrywki może być niezłym motorem napędowym tej gry, a tym samym przyciągnąć graczy na dłużej.