Wczoraj było podbicie, dziś zacznie się sypanie z wora. Szkoda bo liczyłem na podbicie przynajmniej do 50gr i upłynnienie posiadanego pakietu bez straty, a tak zapowiadają się kolejne lata z zamrożonym kapitałem.
Cena od poniedziałku wzrosła o 40% gdzie od września niewiele z kursem się działo. W mojej ocenie było to podbicie. Teraz albo kurs się utrzyma przez kolejne pół roku, albo będzie zjazd. Z patro nigdy nie wiadomo, chociaż nie będę miał nic przeciwko jak się pomylę i odsprzedam raz na zawsze swój pakiet.
Dnia 2021-01-08 o godz. 10:26 ~Ynvestor napisał(a): > Wczoraj było podbicie, dziś zacznie się sypanie z wora. Szkoda bo liczyłem na podbicie przynajmniej do 50gr i upłynnienie posiadanego pakietu bez straty, a tak zapowiadają się kolejne lata z zamrożonym kapitałem.
spokojnie , to jest budowanie jakiegoś trendu , jakieś rysuneczki powstaną i wtedy nawet 50 gr przebije , jednak w tego typu wynalazki już nigdy nie włożę więcej niż 1% portfela , na Elkop jestem prawie pusty - uciekłem z zyskiem 30% :DDDD V
Oj ludzie a konsolidacja przed wybiciem coś wam mówi? A jaka jest w/k dla spółki? A do główki nie przyszło że jeszcze trza kupić by przekroczyć 50%. Pojadą z papierem, kwestia miesiąca bo po co pilnują 0.38 dla zabawy?