Spodziewamy się raportu za Q4 na początku lutego. Wiemy, że wyniki finansowe będą rekordowe i najlepsze w historii firmy. Wstępne wyniki to 34,5 MLN przychodu w Q4. Gra pod wyniki się rozpoczęła. Teraz próba zmęczenia drobnych akcjonariuszy, przez kilka dni spodziewam się drobnych spadków. Słabe ręce muszą oddać swój walor. W przyszłym tygodniu zacznie się rajd, który potrwa do podania oficjalnych wyników lub nawet dłużej, biorąc pod uwagę świetną kondycję firmy. Trzymajcie nerwy na wodzy i nie oddawajcie. Zabawa z dzieckiem, spacer z psem i jak najwięcej czasu z dala od notowań są teraz zalecane. Zieloności wszystkim!
Ja jestem spokojny i poczekam nawet dłużej, wzrasta sprzedaż i rosną zyski są inwestycje i branża na topie co mi więcej trzeba tylko czekać. Na cowidach to już nie moda tylko trend, mówię o tych z fundamentami typu blirt, bmx, mercator dużo zdrówka pozdrawiam
Wiem kiedy pojawia sie spekula na spolkach, jak zaraz zaczyna sie gadka o "batonach" , najbardziej idiotyczne slowo jakie kiedykolwiek zostalo wymyslone przez amatorow inwestowania. Nie ma czegos takiego, po prosytu nie istnieje. Jezeli akcje maja wziecie i jest popyt to sie rozchodza , jak nie ma popytu a jest podaz to sie nie sprzedaje, nie wazne ze ile i kto sprzedaje. A jedynego batona to masz w du.ie , jak sie wyprozniasz to go sie pozbywasz.
Dnia 2021-01-07 o godz. 10:38 ~Tykk napisał(a): > Baton? Tutaj pomiędzy 25 a 30zł na sprzedaż wystawione jest akcji za niecałe 500tys zł. Przecież to można wciągnąć nosem.