• WYNIKI Autor: ~Rola [83.28.219.*]
    Wyniki w przekazaniach w IV kwartale znacznie gorsze r/r, ale uważam, że wyższe ceny to zrekompensują, co przełoży się jedynie na nieco gorszy wynik netto za IV kw. r/r. Co to oznacza? Oznacza utrzymanie dotychczasowego poziomu dywidendy. Myślę, że na ten temat zarząd wypowie się przy okazji prezentacji wyników za I kw., w maju.
  • Re: WYNIKI Autor: ~Marcin [83.28.243.*]
    W marcu się wypowie. Jak zwykle.
  • Re: WYNIKI Autor: zielaczek [89.79.208.*]
    Po 1. Przekazania wcale nie są gorsze r/r
    Po 2. To sprzedaż ma wpływ na wynik netto a nie przekazania. Spadek przekazań (gdyby był) wpłynie na sprzedaż dopiero w kolejnych kwartałach a nie w kończącym się roku.
  • Re~Rola: Autor: prof_wiatr [95.49.24.*]
    Coś mi się wydaje, że zacząłeś przygodę z marketem.
    Masz komputer /
    To włącz sobie JUTRO...12 MARCA będzie konferencja Zarządu w sprawie wyników za 2020r.....
    Albo czekaj do maja, ....
    Ps. jakbyś popatrzył na dzisiejszy karnet, a szczególnie dogrywkę to byś wiedział.
  • Re: Re~Rola: Autor: ~Rola [83.28.217.*]
    Dnia 2021-03-11 o godz. 18:17 prof_wiatr napisał(a):
    > Coś mi się wydaje, że zacząłeś przygodę z marketem.
    > Masz komputer /
    > To włącz sobie JUTRO...12 MARCA będzie konferencja Zarządu w sprawie wyników za 2020r.....
    > Albo czekaj do maja, ....
    > Ps. jakbyś popatrzył na dzisiejszy karnet, a szczególnie dogrywkę to byś wiedział.

Spokojnie. Nie gorączkuj się. Sprzedasz mi swoje plichty poniżej 120. Ja jestem od dawna zapakowany, ale od ciebie też odkupię, najpóźniej po dywidendzie.
  • Re: Re~Rola: Autor: prof_wiatr [95.49.24.*]
    Dnia 2021-03-12 o godz. 18:51 ~Rola napisał(a):
    > Dnia 2021-03-11 o godz. 18:17 prof_wiatr napisał(a):
    > > Coś mi się wydaje, że zacząłeś przygodę z marketem.
    > > Masz komputer /
    > > To włącz sobie JUTRO...12 MARCA będzie konferencja Zarządu w sprawie wyników za 2020r.....
    > > Albo czekaj do maja, ....
    > > Ps. jakbyś popatrzył na dzisiejszy karnet, a szczególnie dogrywkę to byś wiedział.
    >
    > Spokojnie. Nie gorączkuj się. Sprzedasz mi swoje plichty poniżej 120. Ja jestem od dawna zapakowany, ale od ciebie też odkupię, najpóźniej po dywidendzie.
    ==================================================================================================
    Dasz radę, możemy spróbować, zbieraj kasę.
    Ps. do dnia dywidendy jeszcze spokojnie kupisz po 118-119, ....
    "Najpóźniej po dywidendzie", co to znaczy? .....

• Re: Re~Rola: Autor: ~Rola [83.28.217.*]
    Wyniki lepsze niż oczekiwałem. Zarząd emanuje optymizmem. Jeśli zejdzie poniżej 120, jak piszesz jeszcze przed dywidendą, redukuję Grupę Azoty i biorę. Obstawiam jednak, że to nastąpi dopiero po dywidendzie. Czas pokaże.
  • Re: Re~Rola: Autor: ~Marcin [83.28.239.*]
    Albo w ogóle nie nastąpi.
  • Re: Re~Rola: Autor: prof_wiatr [95.49.24.*]
    Przy poziomie 138-139 wystąpiła pierwsza realizacja zysków.
    Ale trend nadal pro-wzrostowy
[x]
DOMDEV -0,97% 255,50 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.