Ucichł ostatnio temat akcjonariatu który się ujawnił, a on trzyma mnie przy tym papierze. Nie ma szans, aby taka śmieszna kapitalizacja długo się tutaj utrzymała. Do tego branza e-zdrowie, stabilne zyski, zero zoobowiazań. To musi wybić!
Oczywiście ze wybije i będą warranty.
K. Matczak się pojawił zeby przyciągnąć poważnych inwestorów.
R. Zawieruszynski z Oponeo nie po to ma ponad 5% żeby wyrzucić drobne w błoto tylko myśli perspektywicznie.
A mówimy tu o ec2 które ma kapitalizację 7mln...
Przypomne ze to samo oponeo którego przewodniczącym RN jest pan Ryszard kupiło 3 tyg temu Rotopino za 35mln wiec to naprawdę poważny gracz który wie ze ezdrowie ma olbrzymi potencjał na rozwój.
Btw. Nie zdziwię się jak niedługo pójdzie komunikat o kolejnym progu 5% bo po marazmie oś kilku dni znowu ktoś dobiera po kilka k dziennie (oczywiście to żaden obrót ale pokazuje ze cierpliwość popłaci i jak można kupić poniżej 3 to czemu nie zwiększyć portfela)
Co do Zawieruszyńskiego to z tego co czytałem obecnie jest prezesem Dadelo, spółki zależnej od Oponeo, która niedawno zadebiutowała z kapitalizacją 200 mln! Jest też największym akcjonariuszem Oponeo, spółki wartej obecnie prawie 600 mln. Cud ze Ec2 jeszcze jest w takiej cenie gdy inne balony rosną w kosmos. Tutaj musi się kroić coś grubego, a akcjinariuszom widocznie na razie nie zależy na tanim rozgłosie. Przyjdzie mam nadzieje czas ze nasza cierpliwość zostanie sowicie wynagrodzona. Szkoda ze nie mam więcej kasy bo bym jeszcze dokupił.